Carmona: “La nostra motivació és jugar una altra final de la Copa del Rei”

Carmona: “La nostra motivació és jugar una altra final de la Copa del Rei”

El Barça Lassa recupera els lesionats Ferrao i Lozano, que torna després de quatre mesos allunyat de les pistes

El components del Barça Lassa són conscients que el partit davant del Palma Futsal és una final. Han de guanyar i remuntar el resultat desfavorable d’1-2 del partit de l’anada al Palau. Marc Carmona i Jesús Aicardo han parlat amb els mitjans de comunicació abans de viatjar cap a Palma de Mallorca i l’entrenador ha afirmat: “La nostra motivació és jugar una altra final de la Copa del Rei”.

Els blaugranes hauran de remuntar el resultat del partit d’anada d’1-2. Carmona ha reconegut: “Cada partit és diferent, som conscients que anem a Palma amb desavantatge d’un gol i que ells estan jugant molt bé i mostrant-se sòlids i encaixant pocs gols”. El fet que els blaugranes hagin estat sòlids en els darrers partits de Lliga permet un cert optimisme per afrontar amb garanties la remuntada: “Som conscients de la dificultat i que juguem davant un equip talentós i llarg, però també confiem a seguir en la nostra bona línia”, s’ha sincerat el preparador culer. Per la seva banda, el tanca gadità Aicardo ha assegurat: “Sabem la dificultat que té i que juguem davant un equip talentós i llarg, però també confiem a seguir en la nostra bona línia”.

Retorn dels lesionats

La bona notícia per al FC Barcelona Lassa és el retorn a les convocatòries de Ferrao i Sergio Lozano, que després de quatre mesos lesionat torna a viatjar amb l’equip. D’aquesta manera, els 12 jugadors del primer equip seran a Palma per mirar d’arribar a la cinquena final de la Copa del Rei en sis edicions. Carmona ha reconegut que tots dos jugadors arriben molt justos a la cita de dimarts, però la importància del partit ha fet que volgués tenir tot l’equip junt.

Capacitat de reacció

El fet que al partit de Lliga els culers fossin capaços de remuntar un marcador advers de 3-1 i col·locar-se 3-7 és força positiu per al tècnic català: “Va ser una bona victòria en una pista molt difícil. Vam anar de menys a més. Ens va costar una mica al principi, i es va notar l’aturada i que alguns jugadors havien tingut compromisos internacionals i d’altres no. Valoro molt la capacitat ofensiva de l’equip, en atac vam estar molt bé i vam tenir bona capacitat de reacció després d’anar 3-1 per sota el marcador”. Aicardo també ha valorat molt positivament la reacció de l’equip: “La victòria del cap de setmana ajuda, anàvem perdent 3-1 i l’equip va saber sobreposar-se i endur-se la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut