Carmona: “Espero que siguem capaços de fer un bon partit durant 40 minuts”

Carmona: “Espero que siguem capaços de fer un bon partit durant 40 minuts”

El Barça Lassa se centra exclusivament en el tercer partit

Abans de l’entrenament a la Ciutat Esportiva per preparar el tercer partit de la final de la LNFS, Marc Carmona i Ferrao han atès els mitjans de comunicació per parlar del partit de dijous a les 21 h davant del Movistar Inter. Els blaugranes necessiten guanyar el matx per mantenir l’eliminatòria viva i forçar el quart partit. El tècnic blaugrana ha assegurat: “He vist bé l’equip durant la setmana i després del segon partit vam deixar escapar una oportunitat, però érem conscients que havíem estat molts minuts bé”.

Altres declaracions dels protagonistes

Marc Carmona

“L’equip s’ha entrenat bé i la gent està molt concentrada, espero que siguem capaços de fer un bon partit durant 40 minuts”

“És un partit en què has de controlar les emocions”

“Sergio està bé, ha pogut entrenar-se amb normalitat, i el Bate fa treball per intentar posar-se a to. El Gaby té un cop al peu que no l’ha deixat moure’s gaire. Però és una final i espero comptar amb tots demà”

“Són molts ràpids, amb transicions. Arriscaran amb les transicions. Ens podrem trobar amb porter jugador si anem empatats, però no canvis des del tipus de joc”

“Les targetes condicionen, però la diferència entre els dos partits no està en les defenses, està en el criteri i això no ho podem controlar”

“Defensivament no hi ha tanta diferència, la gran diferència és la possessió. A la primera part els superem en tot i a la segona part ells tenen el doble d’atacs que nosaltres. Ho hem de corregir i donar importància a la possessió”

Ferrao

“Sabíem la dificultat que hi havia, però ja ha passat. Hem de treballar per estar al 100% i aconseguir l’objectiu”

“Tot l’equip té ganes de fer el treball i el joc en equip ens donarà la victòria”

“Una final és així. És un partit diferent i hem de tenir més cap, els detalls ens donaran la victòria. L’afició ens farà estar més concentrats”

“Hem d’estar centrats en la intensitat”

“Serà clau, si t’equivoques ho pagues. I més davant d’un equip tan bo. El partit de demà serà més dur que els dos primers” 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut