fcb.portal.reset.password
Carmona i els seus jugadors es veuran les cares davant la segona millor defensa del Campionat

Carmona i els seus jugadors es veuran les cares davant la segona millor defensa del Campionat / Foto: GERMAN PARGA

El FC Barcelona Lassa jugarà la 27a jornada de la LNFS divendres 8 d’abril davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra al Palau Blaugrana a partir de les 21 i amb la retransmissió d’Esport3 i Barça TV. Abans de començar l’entrenament del matí, Marc Carmona i Gabriel han sortit en roda de premsa per valorar el rival dels blaugranes. “És un rival que coneixem molt, duríssim i un del millors equips defensius de la Lliga”, ha valorat l’entrenador dels blaugranes, per posteriorment afegir que “serà un test difícil i exigent”.  

Altres declaracions dels protagonistes

Marc Carmona

“Té una defensa especial i si no estàs bé roben moltes pilotes, tenen jugadors joves amb un bon un contra un, gran porter”.

“És un dels millors equips de la Lliga. Aquest any tenen més profunditat de banqueta que l’any passat i esperem un partit molt dur i que serà una bona prova per veure com competim davant d’un equip de play-off”.

“Hem treballat sobre la seva defensa perquè és molt especial. Hi ha coses que van millor i coses que no, coses que afavoreixen l’atac i coses que afavoriran la defensa i per tant perdre pilotes i que facin transicions”.

“A la primera volta vam fer un partit molt seriós en defensa, ens va costar molt posar-nos per davant perquè encaixen pocs gols. Espero un partit semblant a aquell, un partit que ens costarà obrir perquè és un equip que no es desencaixa amb facilitat”.

Gabriel

“Serà un partit difícil. Sabem que hem d’estar fins perquè ells pressionen bastant, tenen jugadors de molta qualitat en l’u contra u. Crec que serà un partit dur”.

“Estem treballant aquesta setmana com sortir de la pressió. Ells tenen una forma diferent de defensar i intentarem tenir intensitat i donar el màxim possible”.

“Hem de donar el 100% a cada partit. No hi ha marge d’error i hem d’estar atents fins al final per si el Movistar Inter falla. És un partit dur, però ho donarem tot per agafar una bona dinàmica de cara al play-off”.


FCB Futsal: Marc Carmona, prèvia FCB Lassa... by fcbarcelona
Tornar a dalt