Carmona es mostra satisfet amb la línia de l’equip

Carmona es mostra satisfet amb la línia de l’equip

El Barça Lassa jugarà aquest dimarts, al Palau contra el DLink Saragossa, l’últim partit de l’any

El partit davant el DLink Saragossa d’aquest dimarts (21 hores, Esport3 i Teledeporte) tancarà l’any al Palau Blaugrana per al Barça Lassa de futbol sala, i Marc Carmona i Gabriel han sortit a parlar amb els mitjans informatius abans de començar l’entrenament d’aquest dilluns a la Ciutat Esportiva.

El tècnic blaugrana ha parlat de la qualitat dels aragonesos: “Crec que és un equip duríssim, amb una defensa zonal molt difícil i molt diferent al que estem acostumats, que t’exigeix moltíssim tàcticament”. A més, ha afegit que els aragonesos “tenen jugadors que finalitzen molt bé com Retamar, com José Carlos o Nano Modrego”.

Defensa en zona

Carmona també s’ha referit a la defensa zonal que practiquen els de Saragossa: “Són molt agressius amb una defensa zonal. És una defensa que t’estressa, perquè el que tu estàs acostumat a fer habitualment contra les defenses aquí no et serveix tàcticament. És una defensa que provoca pèrdues i transicions“.

Per la seva banda, el brasiler Gabriel també s’ha referit a la defensa en zona del rival: “Tenen una defensa una mica diferent a la resta dels equips; si no ataquem bé serà molt difícil, haurem d’estar al 100% perquè si no tot es pot complicar molt el partit”.

Millora en les darreres setmanes

“Estic content de la línia de l’equip en els últims quatre partits. És la línia que crec que ens portarà on volem, més enllà de que hi ha un gol o que sempre pots corregir algun detall. Però quan parlem de la línia, inclou totes aquestes coses, que són moltes, i en aquest aspecte, jo estic satisfet”, ha comentat el tècnic blaugrana referint-se al nivell vist en les últimes jornades de Lliga.

Bona primera volta

Gabriel s’ha referit al paper que ha fet el Barça Lassa a la primera volta de la LNFS. “Sabem que ha estat una bona primera volta, però hem de millorar molt. Hem estat darrere del Movistar Inter, que ens treu uns punts d’avantatge. És important guanyar ara però som conscients que a la segona volta hem d’estar molt més encertats per estar a dalt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut