Carlos Barbosa - FC Barcelona Lassa: L’empat val per ser primers de grup (3-3)

Els blaugrana, que jugaran les semifinals de la International Futsal Cup, sumen un punt contra el campió brasiler, que remunta un 0-3 després de dos gols de Wilde i un de Lozano

El FC Barcelona Lassa de futbol sala tanca la seva participació a la fase de grups de la International Futsal Cup invicte. Després de derrotar el Tasisat Daryaei (4-2) i el Dynamo de Moscou (3-2), els de Marc Carmona han tornat a sumar en el tercer i definitiu duel i, amb set punts, s’han classificat per a les semifinals de la competició com a primers de grup. Aquest cop, en comptes de guanyar, ho han fet amb un empat contra el Carlos Barbosa (3-3), el campió brasiler, que ha començat molt fort, ha vist com el Barça marcava tres gols i ha aconseguit remuntar per empatar el duel. El rival dels blaugranes a les semifinals serà el conjunt brasiler del Magnus Futsal que ha derrotat el Movistar Inter per 1-0. El xoc es jugarà dimarts 28 de juny a les 20 h.

Perquè els de Marc Carmona han fet una molt bona primera part, amb un joc coral, sòlid i efectiu, però no han pogut mantenir el marcador en el segon temps. Els blaugrana han fet tres gols en vint minuts, tot i que podrien haver estat més, i han aconseguit marxar al descans amb un avantatge prou ampli. Wilde, de nou, ha estat l’encarregat d’obrir el marcador, en una jugada d’estratègia i després de l’assistència de Marc Tolrà (0-1, 4’). Deu minuts després, dos gols en només 60 segons han acabat de catapultar el Barça, que ha estat el gran dominador del primer temps i que ha gaudit de diferents ocasions clares per marcar abans. Sergio Lozano ha ampliat les diferències després de culminar un contraatac (0-2, 14’), mentre que de nou Wilde ha aprofitat una pilota dins l’àrea per fer el tercer (0-3, 14’).

Una diferència que, malgrat el bon Barça, es podria haver vist reduïda en el tram final. Primer Zico, amb un llançament llunyà, ha fet intervenir de forma brillant Cristian. Ja en els darrers intents abans del descans, Caio Júnior ha tingut l’1-3, però el seu xut, després de rebre d’esquenes i girar el cos, ha sortit desviat.

S’aixeca el Carlos Barbosa

Però el futbol sala és un esport d’incertesa i la renda de tres gols no ha estat suficient. Els brasilers han aconseguit reduir-la amb dos gols de Rafa, que ha definit bé davant Cristian (1-3, 23’ / 2-3, 24’). A partir d’aquí, el Barça ha contingut les envestides del rival, però a falta de cinc minuts per al final, en una jugada d’estratègia que ha enganyat els cinc jugadors del conjunt català, el Carlos Barbosa ha aconseguit empatar: dos jugadors han amagat amb el xut per a l’arribada de Canabarro, que no ha perdonat (3-3, 35’).

Ja amb l’empat, un resultat que classificava tots dos equips per a les semifinals, el Barça ha intentat trobar els espais per sumar la tercera victòria, però la bona defensa brasilera ho ha impedit. Malgrat tot, el conjunt blaugrana no ha perdut la primera posició del grup i seguirà viu en el seu camí cap a la International Futsal Cup.