Agüimes Profiltek FS – FC Barcelona Lassa: Classificats amb golejada rècord (0-15)

Agüimes Profiltek FS – FC Barcelona Lassa: Classificats amb golejada rècord (0-15)

El conjunt blaugrana accedeix als vuitens de final de la Copa del Rei amb un triomf incontestable a Les Canàries

El Barça Lassa s’ha pres molt seriosament els setzens de final de la Copa del Rei a la pista de l’Agüimes FS. El conjunt que dirigeix Marc Carmona ha aconseguit una golejada rècord per 0-15. Nou dels gols han arribat en un primer temps en què els catalans han passat per sobre dels canaris. Els màxims realitzadors han estat Dyego, Sergio Lozano i Ferrao, amb tres dianes cadascú.

Conscient del perill de la cita a partit únic, el Barça ha sortit a totes i als cinc minuts ja guanyava per 0-2. El primer ha estat obra de Lin, assistit per Wilde, i el segon, de Dyego. Un inici fulgurant que ha aportat molta tranquil·litat als catalans i ha minat la moral dels canaris. Marc Carmona ha engegat les rotacions, donant la alternativa també al jove Juan Emilio.

La superioritat dels blaugrana era abismal i en vuit minuts, del 13 al 20, aconseguirien fins a set gols. Una brillant acció individual de Batería desembocava en el 0-3 (min 13). Tot seguit, era Lozano el que materialitzava el 0-4 amb un potent llançament (min 14) i Gabriel feia el cinquè (min 15). En ple èxtasi culer, repetien Lozano i Dyego per ampliar la diferència fins al 0-7. Abans del descans, Ferrao s’afegia al festival amb una excel·lent vaselina i Dyego segellava el seu hat-trick particular i el 0-9 global.

A la segona meitat el Barça Lassa trauria el peu de l’accelerador, però, tot i això, els gols seguirien caient pel seu propi pes. D’entrada Batería i Ferrao han situat el 0-11. El dotzè era culpa del trigolejador Lozano (min 28). Els visitants jugaven a plaer fins a trobar el moment oportú per anar de cara barraca. Com ha fet Juan Emilio, als minuts 32 i 38. El 0-15 el marcava Ferrao, el tercer triplet de la nit (min 38). L’equip s’aturaria aquí. El seu següent rival a la Copa del Rei serà el Magna Gurpea, la setmana vinent, al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut