Activitat sense els internacionals

Activitat sense els internacionals

Aicardo, Lin i Sedano es troben concentrats amb Espanya per preparar l’Europeu de Sèrbia

Els homes de Marc Carmona s’entrenaran tota la setmana entre el Palau Blaugrana i la Ciutat Esportiva després de la important victòria aconseguida a la pista del Burela Pescados Rubén per 0-5, tot i que els jugadors internacionals espanyols no estaran presents a les sessions blaugrana.

Tot just acabar el partit a Galícia dissabte passat els tres jugadors barcelonistes es van desplaçar fins a Madrid per concentrar-se amb la selecció espanyola i poder entrenar-se per preparar els partits amistosos davant d’Holanda, Letònia i Bòsnia que es jugaran a terres holandeses.  

Ajuda dels joves per als entrenaments

Per la seva banda, el Barça Lassa se seguirà entrenant amb l’ajuda dels joves Juan Emilio i Esteban, que han tingut protagonisme les darreres setmanes a l’equip que dirigeix Marc Carmona. Si ja van tenir minuts de joc davant del Palma Futsal al Palau Blaugrana, els dos joves valors del futbol sala formatiu culer ja van gaudir dels seus primers minuts a la LNFS amb el primer equip, a Burela van tornar a fer-ho i van ajudar els seus companys a sumar l’onzena victòria a la Lliga. A més, jugadors com Oussama, que ja va fer la pretemporada amb el primer equip, Joan Miñano i Álvaro López ajudaran els grans durant aquesta setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut