Wilde, Pitxitxi històric del Barça

Wilde, Pitxitxi històric del Barça

El pivot brasiler és el que ha marcat més gols a la UEFA Futsal Cup, a la Lliga, a la Copa del Rei i a la Copa d’Espanya de la història de la secció

Wilde Gomes da Silva és l’home gol del futbol sala blaugrana. Des que va fitxar pel Barça, a l’estiu del 2010, n’ha marcat 205 en competicions oficials. D’aquesta manera, el pivot brasiler és el màxim golejador de la història de la secció a la UEFA Futsal Cup (20), a la Lliga (133), a la Copa d’Espanya (20) i a la Copa del Rei (28).

“En tots els equips que he estat i a la selecció brasilera sempre he marcat molts gols i la intenció era aquesta, però no creia que seria el màxim golejador de la història del club. No m’ho esperava i m’agrada, la veritat”, manifestava Wilde a www.fcbarcelona.cat. En cinc anys el Palau s’ha convertit en un golejador de rècord. Comenta: “Sempre he intentat marcar, no per ser el màxim golejador, sinó per ajudar l’equip. És el més bonic. No ho buscava, però ha passat i estic molt content”.

Els tres més especials

D’aquests 205 gols, el ‘13’ blaugrana té força clar amb quins tres moments es quedaria: “Primer amb els dos que vaig marcar a la final de la Copa d’Espanya del 2011, que era el primer títol del Barça. Va ser a Segòvia, contra ElPozo, el meu exequip. També recordo molt els gols a la pròrroga de la Lliga que vam guanyar contra ElPozo i finalment, és clar, els de la Copa d’Europa de Lleida. Pels partits que eren, crec que aquests van ser els més importants”.

Just davant d’una nova Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, Wilde es vol treure l’espineta de Bakú. Revela: “L’any passat no estava al 100%, estava refredat i amb febre. Em va costar una mica, però l’important és guanyar, com va passar”. En l'àmbit personal, es presentarà a Lisboa en un gran estat de forma. “Em trobo bé físicament i a la pista. Arribo en un dels millors moments de la temporada, estic fent uns bons partits i espero ajudar l’equip a guanyar la Final Four”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut