Carmona: “Estem centrats a la Lliga”

Carmona: “Estem centrats a la Lliga”

L’equip no té esperit de revenja i només pensa en la Lliga

Després d’una setmana de no tenir competició a causa del Preeuropeu de seleccions, el FC Barcelona jugarà divendres el partit de la 26a jornada de la LNFS davant del Jaén Paraíso Interior i Marc Carmona i Rafa Usín han estat els encarregats d’atendre els mitjans de comunicació.

Primers a la Lliga Regular

L’entrenador culer, Marc Carmona, ha volgut destacar la importància de mantenir-se al capdavant de la classificació d’aquí fins que acabi la Lliga Regular. “Estem centrats en la Lliga regular i per nosaltres és importantíssim fer 6 punts abans del partit de l’Inter per intentar mantenir o augmentar la diferència que portem ara”. A més, ha afegit: “Hem de guanyar sis punts com sigui per intentar jugar-nos el dia de l’Inter la possibilitat d’acabar primers a la Lliga regular. Perdre punts abans de l’Inter ens posaria en una mala posició”. El madrileny Usín ha remarcat: “Estem lluitant per aconseguir el primer lloc en la classificació. Hem de sortir a fer les coses bé i a emportar-nos la victòria”.

Sense ànims de revenja

Els blaugranes i els andalusos van veure’s les cares a la final de la Copa d’Espanya, en què els culers van caure per 4-6. Cap dels protagonistes culers veu aquest partit com un de revenja. El tècnic ha volgut conscienciar els seus jugadors per al partit de demà. “Hem d’intentar controlar les emocions respecte el passat. No seria bo que juguéssim pensant en la final de Copa. Hem de sortir a jugar pensant que és un partit de Lliga i que necessitem els tres punts, res més. Res del que passi demà ens donarà res respecte al passat”, ha manifestat Carmona.

Per la seva banda, Usín ha valorat el fet de tornar a jugar contra el mateix equip que els van guanyar ara fa dues setmanes. “Cada partit és un món. Ells intentaran canviar bastant la dinàmica de la final perquè saben que serem molt més agressius i intentaran no cometre errors i emportar-se el partit. El que s’ha de fer és mirar al futur i treballar-lo bé per aconseguir nous reptes”, ha conclòs l’ala-pivot.

Tocats per Lozano

L’ala madrileny va venir lesionat de la selecció i s’estarà fora de les pistes entre quatre i sis setmanes i la seva participació és dubte per a la Final a Quatre de Lisboa. “Tots havíem parlat que era nefast el calendari de posar el Preeuropeu després de la Copa d’Espanya”, ha comentat el tècnic culer. A més ha afegit: “Està clar que hem sortit perjudicats moltíssim com a club pel fet que els nostres jugadors hagin jugat 6 partits en 8 dies, viatges entremig llarguíssims amb poques hores de descans, és una situació que no podem controlar però realment estic molt enfadat en aquest aspecte perquè n’hem sortit molt perjudicats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut