Volen lluitar per la Lliga

Volen lluitar per la Lliga

Els blaugranes han d’oblidar el partit de Copa del Rei i centrar-se en la Lliga

El FC Barcelona jugarà la 21a jornada de la LNFS a la pista del DLink Saragossa divendres a partir de les 20.45 h (en ‘streaming’ a la pàgina web de la LNFS) per mirar de refer-se de la derrota a la Copa del Rei davant l’Inter Movistar.

Els blaugranes volen continuar mantenint el liderat i acabar la Lliga Regular en aquesta primera posició per aconseguir tenir avantatge de camp en totes les rondes del play-off. Això passarà per deixar-se com menys punts millor fins que acabi el campionat.

Mal balanç a casa

Els aragonesos estan situats en l’11a posició amb 21 punts. Estranyament, han guanyat més partits fora de la seva pista (4) que a casa seva (2). Tot i això, els de Carmona malament farien de refiar-se dels números, i hauria de servir d’exemple el partit de la temporada passada a la Lliga, en què els blaugranes van fer el 2-3 definitiu quan quedaven pocs segons per acabar el matx.

Els més destacats dels aragonesos

El jugador per qui passa tot el joc és el capità Retamar. A més, és el màxim golejador de l’equip amb 13 gols i la referència tant en atac com en defensa. Un dels fitxatges dels aragonesos va ser l’ex d’Inter Movistar Nano Modrego, que ja ha fet 12 dianes al campionat. El jove Catela, de només 19 anys, és un ala amb molt de futur i que aquesta temporada ja ha marcat també 12 gols.

Bons números culers a domicili

El Barça és el millor atac de la LNFS aquesta temporada. En els 20 partits que s’han disputat fins ara els barcelonistes han marcat 102 gols, empatats amb ElPozo Múrcia, i són la quarta millor defensa amb només 45 gols encaixats. A més, els blaugranes són el segon equip que més gols fa fora de la seva pista amb 44, mentre que els aragonesos són el tercer pitjor equip a la seva pista, on només han marcat 27 gols en els nou partits disputats al Siglo XXI. La defensa de Marc Carmona també es mostra sòlida a domicili, on només ha encaixat 23 gols; és la tercera millor defensa a fora de la seva pista.

Aicardo i Cristian, ‘out’

Marc Carmona no podrà comptar amb Jesús Aicardo, que encara arrossega molèsties al genoll esquerre, i tampoc amb Cristian, que s’està recuperant a banda dels seus companys després de l’operació al genoll de principis del mes de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut