Volen la primera victòria del 2015

Volen la primera victòria del 2015

El Palau encara no ha vist escapar cap punt aquesta temporada

El FC Barcelona jugarà el primer partit de la segona volta el dissabte 3 de gener a les 13 h davant del Llevant UD DM (Esport3 i Teledeporte). Els blaugranes volen començar l’any amb una victòria i continuar sent l’únic equip que ha guanyat tots els punts jugats a la seva pista. Fins ara els culers han sumat els 21 punts possibles al Palau Blaugrana.

Tot i no haver assolit l’objectiu d’aconseguir la primera plaça de la Lliga Regular al final de la primera volta, els catalans senten que es troben en un bon moment de joc. En el partit de la primera, el primer partit de Lliga de la temporada, volta els catalans van vèncer a la pista del Llevant per un resultat de 2-6. En aquella ocasió Lozano va fer dos gols, i Usín, Wilde, Ferrao i Aicardo van tancar el compte golejador per als culers.

Segon pitjor atac

Els valencians són el segon pitjor atac de la LNFS amb només 34 gols, i únicament superen el Prone Lugo, últim classificat de la competició. Per la seva banda, els blaugranes són el millor equip golejador de la temporada, amb 80 gols. Un dels seus màxims golejadors, Lolo Jarque, que ha marcat 11 dianes amb els granotes, va decidir conjuntament amb el Club desvincular-se ara fa uns dies dels valencians.

Equip irregular

El Llevant és un equip irregular capaç del millor i del pitjor. Va arrencar un valuós empat a casa davant de l’Inter Movistar a dos i, una setmana més tard va perdre de manera catastròfica davant del Marfil Santa Coloma per 10-1. Aquesta irregularitat no ha ajudat a agafar una línia de joc estable per aconseguir millors resultats durant la temporada.

Les baixes dels blaugranes

El tècnic culer no podrà comptar amb Bateria, que encara no s’ha recuperat de la fissura a la tíbia esquerra que es va fer durant la disputa del segon partit de l’Elite Round de la UEFA, ni amb Ari Santos, el qual aquesta setmana es va saber que havia estat sancionat amb quatre partits després de veure una targeta vermella davant de l’Inter Movistar la passada jornada a la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut