Volen continuar la ratxa de triomfs

Volen continuar la ratxa de triomfs

Els blaugranes han viatjat a Tudela amb les baixes de Bateria i Cristian

El FC Barcelona jugarà dissabte a les 18.30 h la 13a jornada de la LNFS davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra per mantenir la segona posició. També per mirar de sumar els punts suficients en cas que l’Inter Movistar falli i poder col·locar-se líder de la classificació. Els madrilenys només tenen un punt de diferència, i qualsevol errada podria suposar perdre aquesta posició d’honor.

Els de Marc Carmona han fet un viatge de quatre hores i mitja d’autobús fins a Tudela amb la intenció de mantenir l’estil de joc de les darreres setmanes, en què han estat un equip clarament dominador. El tècnic ja va comentar a la prèvia que l’equip ha de mantenir el nivell de joc exhibit les darreres setmanes, el qual li ha permès classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei i ficar-se per quarta temporada consecutiva a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup.

Les baixes blaugrana

Abans de desplaçar-se fins a Tudela, l’equip va conèixer les baixes de Bateria i de Cristian. La lesió més greu és la de l’ala brasiler, que estarà fora dels terrenys de joc durant sis setmanes, després que s’ha comprovat que té una fissura a la tíbia de la cama esquerra que es va fer durant la disputa del segon partit de la UEFA Futsal Cup davant del Bakú United. El cas del porter Cristian és diferent. Té unes molèsties musculars als isquiotibials de la cama dreta i no s’ha pogut desplaçar amb la resta dels seus companys per disputar la 13a jornada de la LNFS. Per suplir la baixa de Cristian, Carmona comptarà amb el porter de Joan Miñano, que divendres va jugar amb el seu equip a Zamora i va vèncer per 1-6 per seguir líders de la Segona Divisió una setmana més.

Els homes clau dels navarresos

Dels sis partits disputats a la seva pista els navarresos només n’han perdut un, mentre que n’han guanyat tres i n’han empatat dos, i s’han demostrat molt sòlids davant de la seva afició. L’ala Andresito és el màxim anotador del seu equip, amb 12 gols, i Rubi n’ha marcat cinc. A més, el porter Molina és una assegurança sota els pals. La temporada passada va ser el factor clau perquè els navarresos s’emportessin un valuós punt del Palau Blaugrana en el partit de la primera volta de la Lliga.

Els blaugranes es veuran les cares amb dos excompanys, Roger Serrano i Joselito. Tots dos jugadors han sortit del planter barcelonista, i han trobat en l’Aspil Vidal el seu lloc per triomfar a la LNFS. Serrano, després de començar la temporada passada amb els navarresos, va tornar a Barcelona i va ajudar el Barça al tram final del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut