Volen agafar distàncies respecte al tercer classificat

Volen agafar distàncies respecte al tercer classificat

El duel posarà en joc el millor atac de la Lliga contra la millor defensa El Barça porta 50 gols a favor i el Jaén només 16 en contra

El FC Barcelona jugarà dimarts a les 21 h, el partit avançat de l’11a jornada de la LNFS per a la disputa de la UEFA Elite Round, davant del Jaén Paraíso Interior, tercer classificat a la Lliga.

L’equip de Marc Carmona va volar dilluns de Barcelona a Granada per enllaçar més tard amb un autocar que els va portar fins a l’hotel de concentració de Jaén. El conjunt barcelonista afrontarà el xoc amb la màxima intensitat i mirarà de distanciar-se el màxim possible d’un dels seus perseguidors. El conjunt andalús és l’equip revelació de la temporada a la LNFS i encara no coneix la derrota en el que portem de campionat. Ha guanyat sis partits i n’ha empatat tres en les primeres nou jornades de competició.

Bon moment de joc culer

El conjunt barcelonista arriba a aquesta jornada en un bon moment de joc. La setmana passada, en els dos partits jugats a terres gallegues, els blaugranes van ser capaços de fer 22 gols, 12 en Copa del Rei i 10 en Lliga. Malgrat aquests bons registres de cara a gol, el Barça sap que no serà el mateix aquesta jornada. El Jaén és la millor defensa de la LNFS i només ha encaixat 16 gols en nou partits, dels quals únicament quatre  a la seva pista de La Salobreja, en els cinc partits que els andalusos han jugat davant dels seus aficionats.

Dos golejadors en ratxa

Si hi ha dos jugadors que estan en ratxa en aquests moments per al FC Barcelona són Sergio Lozano i Bateria. Tots dos jugadors van fer un hat-trick al partit de Copa del Rei i van marcar per partida doble davant del Prone Lugo FS. El primer està empatat a la segona posició del Pitxitxi amb Lolo Suazo amb 13 gols i el brasiler és el setè amb 8.

Molts canvis

El conjunt de Dani Rodríguez va fer molts canvis en finalitzar la temporada passada. El Club va fer una profunda regeneració en la seva plantilla i els canvis han estat altament productius. La temporada passada van patir més del compte i aquest any la situació és absolutament inversa. Emilio Buendía, pivot local, és el màxim golejador del conjunt andalús. El jugador porta nou gols i és la referència ofensiva del seu equip. L’ala Dani Martin és la clau del seu equip. A més de fer jugar els seus companys, s’ha destacat aquesta temporada com el segon màxim golejador amb sis dianes.

Amb tota la plantilla

Marc Carmona va haver de descartar un jugador abans de desplaçar-se fins a Jaén. En aquesta ocasió, el jugador que no va viatjar amb la resta dels seus companys ha estat el tanca brasiler Ari Santos. En els dos partits anteriors ho havia estat Rafa Usín, per al de Copa del Rei, i Lin, per al de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut