fcb.portal.reset.password

La delegació blaugrana, a la redacció del diari. FOTO: BUNG ANDRIE

Abans del dinar de l’equip, Marc Carmona i set jugadors del FC Barcelona han visitat les instal·lacions del diari esportiu 'Bol'a, el de més tirada en tot Indonèsia. L’editor en cap de la publicació, Wesley Hutagalung, ha explicat a Cristian, Wilde, Lozano, Bateria, Gabriel, Saad, Lin i el mateix Carmona les diferents publicacions que tenen. 'Bola' és un mitjà diari que, a més, té una publicació setmanal i una altra de mensual, i són els líders en informació esportiva a Indonèsia.

Donar a conèixer els partits

L’objectiu de la visita era promoure els partits que a partir de divendres tindran lloc al Tennis Indoor Stadium i promoure el futbol sala al país. A més, el fet de pertànyer al FC Barcelona ha estat un dels punts que més interès han suscitat entre els periodistes indonesis.

Amb ganes de saber

Els components blaugrana han estat entrevistats per un grup de periodistes de 'Bola', els interessos dels quals han estat variats. Han volgut conèixer de primera mà les diferències i les semblances del futsal amb el futbol, qui és el Messi de l’equip, les possibles divergències entre jugadors espanyols i brasilers per la gran rivalitat entre tots dos països, quan o per què van començar a jugar a futbol sala, entre d'altres.

Tot això s'ha esdevingut en un ambient de molta cordialitat i amb una mica de paciència per poder traduir totes les preguntes i les respostes correctament.


Visita del Barça de futsal al diario Bola de... por fcbarcelona

Moments distesos

Abans de la visita, però, i aprofitant el descans que Carmona ha decidit donar als seus jugadors, alguns han organitzat una campionat de PlayStation al joc del FIFA. Alguns jugadors han demostrat grans habilitats i gran domini en el joc, però la gran final ha estat disputada per Sergio Lozano, que jugava amb el Manchester United, i Bateria, que ho feia amb el Liverpool. El resultat ha estat molt ajustat i s’ha decidit pràcticament al temps de descompte. Bateria s’ha proclamat campió d’aquesta edició, però Lozano ha demanat la revenja, que es farà properament.

Tornar a dalt