fcb.portal.reset.password
Vuit dies de descans per als de Marc Carmona

L'equip descansarà uns dies després d'un bon inici de temporada / Foto: PACO LARGO

Un cop acabat el partit davant l’Inter Movistar, Marc Carmona i els seus jugadors van començar vuit dies de festa merescuts després d’haver aconseguit gairebé tots els objectius marcats a l’inici d’any. L’equip s’ha classificat per jugar la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, està a les semifinals de la Copa del Rei, ha guanyat la Copa Catalunya i ha estat a punt d’aconseguir el campionat d’hivern de la LNFS. Malauradament, la derrota davant dels madrilenys per 4-2 no ha permès acabar l’any en primera posició.

Madrid, Brasil i Barcelona

Alguns jugadors ja es van quedar a Madrid per començar les seves vacances. El fet que Madrid i les seves poblacions siguin les ciutats d’origen de molts d'ells va fer que jugadors com Lozano, Sedano, Rafa Usín i companyia ja no tornessin amb la resta de companys a Barcelona i d’aquesta manera poguessin guanyar unes hores més amb les seves famílies. Alguns com Gabriel i Ari Santos visitaran el Brasil per passar aquests dies de permís amb les seves famílies. Altres com Saad, Ferrao, Wilde i Dyego seran a Barcelona per Nadal.

Dilluns 29, tornada a la feina

L’equip té previst tornar als entrenaments dilluns 29 de desembre per preparar el primer partit de la segona volta davant el Llevant UD DM de dissabte 3 de gener.

Tornar a dalt