fcb.portal.reset.password
L'afició culer va estar impresionant durant tot el partit

L'afició del Barça va estar de 10 / Foto: GERMÁN PARGA

El Barça va perdre la tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant l’Inter Movistar per 3-5 i no podrà disputar per cinquena temporada consecutiva la final de la competició. El resultat deixa ben clar que els blaugranes no van tenir gaires oportunitats de poder aspirar a la remuntada que l’equip necessitava.

Afició de 10

Però la gran victòria del partit és el públic. Una afició entregada des del primer minut de joc i que no va parar d’animar en tot el partit, fins i tot quan el partit va acabar. Un cop finalitzat l’enfrontament, els jugadors i el cos tècnic van agrair el suport dels 4.566 espectadors que el van presenciar. Després, com és norma en l’equip de futbol sala, els jugadors van anar fins a la cantonada del Palau Blaugrana on se situa en cada partit l’afició dels Dracs. Aquests van estar durant més de 15 minuts cantant i animant els jugadors amb els seus càntics i crits de suport mentre gran part del públic assistent feia el mateix i els jugadors escoltaven atentament tota la cridòria.

En el record

La comunió entre afició i equip va quedar palesa una vegada més tot i que el resultat final del partit no va ser el desitjat per ningú, però la unió entre els uns i els altres serà recordada com si l’equip hagués remuntat l’eliminatòria per jugar la cinquena final de la Copa del Rei.


Una afició de 10 / Una afición de 10 por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();