Un partit de 80 minuts

Un partit de 80 minuts

Els blaugranes tenen les baixes de Bateria i Cristian, lesionats, i Ari, sancionat

El Barça de futbol sala es veurà les cares amb l’Inter Movistar en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei, però abans de l’entrenament Marc Carmona i Dyego han parlat amb els mitjans de comunicació al Palau Blaugrana.

Són 80 minuts

El Barça és l’únic equip que ha aixecat el trofeu de la Copa del Rei en les quatre edicions que se n'han disputat, i considera aquesta competició una mica especial. El tècnic català ha afirmat: “És la nostra cinquena semifinal consecutiva, és una competició que ens agrada molt. Som conscients de la dificultat, que portem setmanes amb moltes baixes i problemes, però tenim molta il·lusió de treure un bon resultat i, com a mínim, de poder tornar al Palau amb l’opció de decidir aquí l’eliminatòria”.

Per la seva banda, l’ala brasiler Dyego reconeix la dificultat del rival: “És un gran equip. A més, juguem a casa seva. Estem preparats per a aquest partit i ens enfrontarem amb moltes ganes de guanyar i intentarem portar l’avantatge cap a casa. Són dos partits i intentarem treure avantatge fent un bon partit”. “És una primera part, és un partit de vuitanta minuts”, ha assegurat el preparador culer.

Volen que el Palau sigui decisiu

Al futbol sala no és habitual que una competició es jugui a doble partit. És per això que Carmona ha comentat: “Més enllà d’un gol o de no marcar el que volem és fer un bon partit per intentar poder resoldre al Palau; crec que aquest ha de ser el missatge. Sigui guanyant d’un, empatant o perdent de poc. Sobretot això, poder portar l’eliminatòria al Palau viva i intentar decidir aquí”.

Cinc edicions i cinc enfrontaments amb l’Inter

Des que es disputa la Copa del Rei de futbol sala, ara fa cinc anys, tots dos equips s’han vist en totes les edicions de la competició. I els blaugranes sempre n’han sortit victoriosos fins ara. Tot i això, l’entrenador ha estat cautelós amb un rival que ja els va vèncer en el partit de Lliga. “Ells estan molt bé malgrat perdre dissabte, crec que van fer un bon partit i només la falta d’encert els va fer perdre. Nosaltres hem de jugar molt intel·ligentment perquè tenim baixes i venim fatigats de Burela, però la il·lusió per intentar arribar a la final està per sobre de totes les dificultats que tenim”. Dyego també hi ha fet referència: “A l’altre partit ens van marcar algun gol al contraatac, però l’equip sap el que ha de fer i hem de jugar bé per jugar a casa amb avantatge”.

S’acumulen les baixes culers

Marc Carmona sap que no podrà comptar amb diferents jugadors del seu equip per un motiu o un altre. “Bateria és baixa, Ari és baixa, Cristian és baixa, Sergio està amb la seva situació personal i fins demà no sabrem si podrem comptar amb ell. Saad i Aicardo tenen molèsties”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut