Tots els esforços se centren a Santiago

Tots els esforços se centren a Santiago

El FC Barcelona afronta el primer partit d’una setmana molt important

El FC Barcelona jugarà aquest dissabte 4 d’abril a partir de les 13 h (Teledeporte i Esport3) el partit corresponent a la 27 jornada de la LNFS davant del Santiago Futsal. La seva intenció és continuar mantenint el liderat de la competició per poder afrontar un decisiu duel contra l’Inter Movistar el dimarts 7 d’abril al Palau en una setmana en què hauran d’afrontar fins a tres partits de Lliga.

Centrats en el Santiago Futsal

El preparador culer Marc Carmona ja va dir a la prèvia que l’equip només estava centrat en el primer enfrontament contra els gallecs. Fer una altra cosa seria un error que podrien pagar molt car. I precisament els errors són el que han de tractar d’evitar els blaugranes en aquest tram de la temporada.

Victòria a la primera volta

En el partit de la primera volta, jugat al Palau Blaugrana, els culers van vèncer per 8-2 amb un hat-trick del brasiler Ferrao en tan sols 100 segons que va deixar el matx molt encarrilat per als interessos culers. A més, Wilde també va fer un doblet en aprofitar-se de l’atac de cinc dels gallecs per sentenciar l'enfrontament. Tot i la diferència al marcador, el partit va costar molt més del que reflecteix el resultat final, i els deixebles de Carmona van haver de suar més de l’esperat per emportar-se els tres punts.

Equip amb talent

L’equip que dirigeix Santiago Valladares és jove però amb molt de talent. Tot i que cada temporada perden els seus millors jugadors, els gallecs no deixen mai de competir i són un històric a la LNFS. Diego Quintela és un dels joves talents del Santiago Futsal i és l’actual màxim golejador de l’equip, amb 13 gols. Aquest jove pivot de 23 anys és la referència a l’atac i un dels jugadors més destacats. Daniel Montes “Chino” és l’altre pivot que s’encarrega d’aportar gols per als gallecs. Al darrere, el tanca argentí Lucas Bolo és l’home en qui confien per començar el joc. A més, és un gran defensor.

Cristian, convocat

La novetat a la convocatòria és Cristian. El porter madrileny va caure lesionat en el primer partit del 2015, celebrat al Palau contra el Llevant UD DM, i encara no havia pogut ajudar els seus companys. La setmana passada va rebre l’alta mèdica, però no ha estat fins ara que ha tornat a una convocatòria. Ocupa la plaça del porter Mendiola, fitxat a mitja temporada per suplir la baixa del madrileny. Sergio Lozano, per la seva banda, continua lesionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut