Sumar de tres en tres

Sumar de tres en tres

Els blaugranes es trobaran amb vells coneguts Fins a quatre exblaugranes juguen al Peníscola Bodegas Dunviro

El FC Barcelona jugarà, a partir de les 18 hores, el partit corresponent a la tercera jornada de la LNFS davant del Peníscola Bodegas Dunviro. Els blaugranes van viatjar divendres a Peníscola per disputar la tercera jornada de la LNFS i mirar de seguir sumant punts de tres en tres. Les dues primeres jornades del campionat s’han saldat amb victòries clares però Marc Carmona va reclamar a la prèvia la continuïtat en el joc blaugrana durant els 40 minuts.

Bones sensacions dels locals

El Barça es trobarà un equip força motivat. El Peníscola ha guanyat el partit que va disputar a casa davant del Montesinos Jumilla i va estar lluitant fins al final a casa de l’actual campió de Lliga, l’Inter Movistar. Els castellonencs, després de debutar la temporada a la LNFS, s’han establert com un equip lluitador i capaç de sorprendre durant el campionat.

Vells amics a la pista

El partit suposarà el retrobament de vells coneguts. Fins a quatre jugadors castellonencs han passat per les categories inferiors del futbol sala blaugrana. Chema Mella, cedit pel Club al Peníscola, és un porter amb un gran futur que aquest curs 2014/15 mirarà de guanyar experiència a la màxima competició del futbol sala estatal per tractar de tornar al Barça i demostrar que es mereix un lloc a la plantilla de Marc Carmona. Els altres jugadors amb el pedigrí culer són els tanques Fran Conde i Asensio i l’ala Javi Alonso.

El bon moment de Lozano

Un dels jugadors més importants del planter culer és Sergio Lozano. Des de la seva arribada al Club es va convertir en un dels jugadors referents per al tècnic de l’equip  i dels seus companys. La temporada passada va patir una lesió que no va permetre que estigués mai al cent per cent durant el curs anterior. Aquest any les coses han canviat i Lozano és el màxim golejador de l’equip amb cinc gols en només dos partits i Pitxitxi del Campionat.

Gabriel torna a l’equip

Carmona podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip després que Gabriel es recuperés dels seus problemes musculars. L’únic que falta és Ari Santos, que ultima la seva preparació per tal de poder tornar a les pistes després de la lesió al tendó d’Aquil·les que es va fer a la Copa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut