Partit per afrontar amb confiança la UEFA Elite Round

Partit per afrontar amb confiança la UEFA Elite Round

L'Uruguai Tenerife, rival del Barça aquest dissabte (11.45 hores, Esport 3 i BarçaTV), és el segon millor atac, però la pitjor defensa, de la LNFS

El FC Barcelona jugarà dissabte a les 11.45 h (Esport3 i Barça TV) el partit corresponent a la desena jornada de la LNFS davant de l’Uruguai Tenerife, un equip que va pujar a la LNFS per primera vegada el juny passat i que mai s’ha enfrontat amb els blaugranes.  

Els de Carmona arriben a aquest punt en un bon moment. Tot i que jugaran set partits en tan sols 19 dies, els jugadors han guanyat els primers tres enfrontaments amb solvència després d’aconseguir la victòria en els dos partits de Lliga i un de Copa jugats els darrers dies. El matx davant de l’Uruguai Tenerife servirà per agafar la confiança necessària per afrontar la UEFA Elite Round al Palau Blaugrana la setmana que ve, en què els catalans disputaran tres partits en quatre dies per finalitzar el seu Tourmalet personal.

Els millors atacs de la LNFS

Els canaris han marcat 41 gols en nou partits, però el FC Barcelona és el millor equip en atac de la competició, amb 53 gols, ja que n’ha jugat un més fins ara per la disputa de la UEFA Elite Round de la setmana vinent. L’Uruguai Tenerife té les dues primeres places del Pitxitxi de la LNFS amb Corvo (16 gols) i Lolo Suazo (13 gols), tot i que l’últim ha deixat la disciplina del seu equip aquesta setmana.

Feblesa defensiva

Malgrat la seva capacitat golejadora, el problema de l’Uruguai Tenerife ha estat la seva feblesa a l’hora de defensar. Els canaris han encaixat 50 gols i són, juntament amb el Prone Lugo FS, la pitjor defensa de la Lliga. Per la seva banda, els blaugranes són la segona millor defensa, amb només 23 gols encaixats, tot just després del Jaén Paraíso Interior, amb 19.

Problemes canaris

Els canaris arriben a Barcelona amb problemes interns que han fet que alguns jugadors hagin abandonat la disciplina del club aquesta mateixa setmana. El màxim golejador de la LNFS aquesta temporada, Lolo Suazo, amb 13 gols, Kike Barroso i Víctor Suazo han deixat de pertànyer al club canari, i ja no han viatjat a Barcelona.

Gabriel, no convocat

El Barça ha deixat fora de la convocatòria l’ala brasiler Gabriel, que no participarà amb la resta dels seus companys en aquest partit de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut