Partit de nivell contra el Magna Navarra

Partit de nivell contra el Magna Navarra

Sense Ferrao, lesionat, els de Carmona visiten una pista que sempre és complicada Serà la primera visita d'Usín al seu exequip

El FC Barcelona jugarà a partir de les 18 h la cinquena jornada de la LNFS davant del Magna Navarra, i suposarà el retorn al pavelló d’Anaitasuna de Rafa Usín, fitxatge dels blaugranes de l’estiu passat i durant set temporades ídol de l’afició navarresa.

Pista complicada

No serà gens fàcil per als blaugranes el partit d’avui. Malgrat les dues últimes victòries en aquesta pista, sempre ha estat un lloc on les victòries han costat molt d’aconseguir. Els navarresos, entrenats per Imanol Arregi, són un equip lluitador que no dóna mai una pilota per perduda. A més, al seu camp encara es fan més forts. Només han encaixat quatre gols i han estat capaços de fer-ne 11 en només dos partits.

Al Magna Navarra hi juga Marc Tolrà, cedit pels blaugranes per segona temporada. El tanca català s’ha convertit, juntament amb Eseverri, en l’eix de la defensa dels locals. A més, el vetarà Eseverri és el màxim golejador del seu equip, amb quatre gols. L’any passat ja va ser el tercer màxim anotador dels navarresos, amb 20 gols, només per darrere de Carlitos, amb 23 dianes, i Usín, amb 22.

Continuar en la mateixa línia

El Barça vol seguir sumant victòries per no perdre el ritme marcat pels equips que encapçalen la classificació. Després de la derrota a la pista del Peníscola Bodegas Dunviro, els de Marc Carmona van fer un bon matx davant del Palma Futsal al Palau Blaugrana i es van emportar la victòria. Però davant dels navarresos del Magna Navarra hauran de tornar a demostrar les bones sensacions aconseguides la setmana anterior.

Sergio Lozano es manté com a Pitxitxi de l’equip amb sis gols, mentre que Bateria ha marcat en els darrers tres enfrontaments a la LNFS, i entre els dos han fet gairebé la meitat dels gols de l’equip. Un dels aspectes a millorar és la defensa. En quatre partits els culers han encaixat deu gols, una xifra poc habitual per a un equip acostumat a ser la millor defensa del campionat els darrers anys a la LNFS.

Amb tots menys Ferrao

Els de Marc Carmona han viatjat amb tot el planter menys el pivot Ferrao, que és baixa per una lesió al genoll. Els catalans han recuperat Jesús Aicardo, que es va perdre el partit davant del Palma Futsal per un esquinç al peu esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut