fcb.portal.reset.password
Paco Sedano i Sergio Lozano surten del túnel de vestidors amb la resta de companys durant el partit contra el Burela / FOTO: VICTOR SALGADO

Sedano i Lozano, finalistes als millors del darrer curs / FOTO: VICTOR SALGADO

Nova nominació de blaugranes als premis que escullen els millors de la temporada de futbol sala. Aquest cop, després de les votacions dels aficionats a través de la pàgina web de l'LNFS, han estat Paco Sedano i Sergio Lozano els futbolistes del Barça Alusport que formen part de la llista de candidats a ser Els Millors de la Temporada 2013/2014. Sedano ha estat nominat dins la categoria de Millor Porter, mentre que Lozano és finalista a Millor Ala.

No és el primer cop que tots dos reben la nominació en aquests premis. I és que, després del curs 2012/13, Sedano i Lozano no només van formar part de la preselecció sinó que van ser considerats els millors en la seva posició. Aquest curs Sedano ha encaixat 40 gols en 25 partits disputats a la Lliga, 23 com a titular, i Lozano ha marcat 22 gols en 25 partits.

D'banda, l’entrenador de l’equip blaugrana, Marc Carmona -que també va ser finalista la campanya anterior, però no es va endur el guardó-, torna a ser un dels candidats a Millor Entrenador. Els propers dies els 14 tècnics dels equips que han jugat a Primera Divisió durant aquest darrer curs decidiran, de forma definitiva, els guanyadors de cada categoria d’entre tres finalistes. La llista de candidats per a cada categoria és la següent:

- Millor porter: Paco Sedano (FC Barcelona), Rafa (ElPozo de Múrcia) i Jesús Herrero (Inter Movistar)

- Millor Tanca: Ortiz (Inter Movistar), Kike (ElPozo de Múrcia) i José Ruiz (ElPozo de Múrcia)

- Millor Ala: Ricardinho (Inter Movistar), Bateria (Inter Movistar) i Sergio Lozano (FC Barcelona)

- Millor Pivot: Dani Salgado (Marfil Santa Coloma), Álex Yepes (ElPozo de Múrcia) i Cardinal (Inter Movistar)

- Millor Jugador: Ricardinho (Inter Movistar), Bateria (Inter Movistar) i Dani Salgado (Marfil Santa Coloma)

- Jugador Revelació: Adolfo (Marfil Santa Coloma), Catela (Umacon Saragossa) i David Pazos (Santiago Futsal)

- Millor Entrenador: Jesús Velasco (Inter Movistar), Marc Carmona (FC Barcelona Alusport) i Xavi Passarrius (Marfil Santa Coloma)

Tornar a dalt