Marc Carmona: “Estem centrats en el partit de Santiago”

Marc Carmona: “Estem centrats en el partit de Santiago”

Els blaugranes encara no volen pensar en el partit de dimarts davant de l’Inter

En plena Setmana Santa l’equip de Marc Carmona s’ha entrenat al Palau Blaugrana abans de marxar cap a Santiago per disputar la jornada 27 de la LNFS. Marc Carmona i Jesús Aicardo han estat els encarregats de parlar amb els mitjans abans de la sessió preparatòria.

El tècnic català ha volgut destacar que, malgrat que dimarts tenen un partit molt important de cara a la classificació final de la Lliga, han d’estar centrats exclusivament en el partit de dissabte davant dels gallecs del Santiago Futsal: “Nosaltres sempre intentem mirar només el primer partit. Tots som conscients que dimarts tenim un partit important, però ho serà sobretot si arribem líders. Si arribem per sota seguirà sent important, però no tindrem aquest avantatge que tenim ara. Estem centrats en el partit de Santiago. No podem viatjar a Santiago pensant en el partit de dimarts perquè ens equivocaríem”.

Rival competitiu

Els gallecs no han tingut la millor de les temporades però, malgrat perdre els millors jugadors any rere any, continuen sent competitius. S’han salvat matemàticament del descens i aquest any no podran entrar al play-off, però són un equip molt sòlid. “Són un equip que, malgrat que han perdut jugadors importants els últims anys, si destaquen per alguna cosa és per la seva competitivitat i intensitat. És un equip molt ben treballat”, ha destacat Carmona.

Jesús Aicardo, que va jugar amb els gallecs durant tres temporades, en destaca la intensitat: “Quan juguen partits contra el Barça o equips forts sempre es motiven moltíssim. Són molt competitius i juguen sempre al límit. Donen tot el que tenen i més. No podrem perdre gaire pilotes perquè ells surten molt bé a la contra”.

Més regularitat en el joc

Tot i que l’equip va perdre la final de la Copa d’Espanya, la línia aconseguida les últimes setmanes de competició és excel·lent, però encara es pot millorar per assolir els objectius que queden, com la Lliga i la UEFA Futsal Cup. “El que és important és mantenir el to defensiu que portem a la segona volta de la Lliga, en què hem tornat a recuperar uns números de temporades passades, hem mantingut un bon to en atac i hem estat encertats. Hem de mirar de fer 40 minuts molt bons. No podem fer l’anàlisi de la nostra trajectòria traient el que hem fet malament. Hem de tenir més continuïtat, més regularitat en el joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut