Marc Carmona: “Cometríem una errada si ens confiéssim en el partit amb el Lugo”

Marc Carmona: “Cometríem una errada si ens confiéssim en el partit amb el Lugo”

Tot i ser l’últim classificat, l'Azkar Lugo gaudeix d’un gran quartet sobre la pista

Després de la victòria al derbi contra el Marfil Santa Coloma, el FC Barcelona de futbol sala s’enfrontarà dissabte al Palau Blaugrana amb l'Azkar Lugo (18.20 h, Esport3), l’últim classificat de la competició. Marc Carmona i Dyego han comparegut davant els mitjans per valorar el matx de la 24a jornada de Lliga.

Carmona: “Hem fet un pas”

El tècnic català ha posat èmfasi sobretot en la concentració que ha de mantenir l’equip després de dos bons resultats, amb els quals “l’equip va respondre bé a l'eliminació en Copa del Rei”. “Cometríem una errada si ens confiéssim pensant que ens visita el darrer classificat”, ha dit Carmona. "En aquests dos partits hem ajustat coses defensivament i hem estat millor en atac. Hem fet un pas", ha destacat el tècnic blaugrana.

Sobre el rival, Carmona ha insistit en el gran quartet sobre la pista que té l'Azkar Lugo. “Tenen un bon equip, però quan estàs en una mala dinàmica i el partit es comença a trencar, els fa molt mal. És el que va passar a la primera volta”, ha considerat el preparador català, que ha afegit que l’equip “ha d’afrontar el partit sense mirar la posició a la taula, amb zero confiança abans de començar”.

Cal continuar en la mateixa línia

Per la seva part, l’ala del Barça Dyego creu que el de dissabte “és un partit molt important”. “Estem jugant molt bé i hem de continuar en aquesta línia per aconseguir els títols”, ha posat de manifest el jugador blaugrana. “Afrontem el partit amb moltes ganes i confiança. Hem de guanyar tots els partits i veure què passa en l’últim partit contra l’Inter”, ha finalitzat Dyego, que admet estar en un gran moment de forma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut