Marc Carmona assegura que el Jumilla es troba en el seu millor moment

Marc Carmona assegura que el Jumilla es troba en el seu millor moment

Desitgen una victòria per jugar-se la primera plaça contra l’Inter

Sense temps de recuperar-se del triomf als quarts de final de la Copa del Rei davant del DLink Saragossa, el Barça ha treballat per preparar el partit de la 14a jornada de la LNFS davant del Montesinos Jumilla. Rafa Usín i Marc Carmona han parlat abans de l’inici de l’entrenament amb els mitjans de comunicació.

Satisfets fins ara

El tècnic català es mostra satisfet dels resultats aconseguits fins ara: “Estem contents, portem una dinàmica bona de resultats, de victòries, la classificació per a la semifinal de la Copa del Rei. Però som conscients que el passat no compta i el que compta és el que fas quan xiula l’àrbitre i som conscients que hem de seguir amb aquesta línia”. Reconeix, però, la dificultat de jugar dos partits per setmana: “Sempre són partits difícils després d’haver jugat pràcticament tres dies abans, però venim satisfets de la classificació per a les semifinals”.

Els punts forts del Montesinos Jumilla

Carmona ha destacat els perills del Montesinos Jumilla: “Té un pivot molt fort, gent que xuta molt bé de fora, a pilota parada, té un bon porter. És un equip que està bé, l’any passat va fer Copa i play-off, aquest any els ha costat una mica més arrencar, però és un equip perillós, que va estar disputant fins als cinc minuts finals la victòria amb ElPozo”. Per la seva banda, Rafa Usín ha valorat els punts forts dels murcians: “És un equip alegre, al qual ofensivament li agrada molt jugar i, sobretot, hem de contrarestar el seu sistema anàrquic amb el nostre joc i la nostra solidesa defensiva i marcar les nostres pautes des del primer moment”.

La primera plaça

Només queden dos partits per acabar la primera volta i el Barça aspira a lluitar per aconseguir la primera plaça en finalitzar la primera volta, que els permetria jugar dijous el primer partit de la Copa d’Espanya a Ciudad Real. “Segurament jugarem contra un Jumilla que està en el seu millor moment de la temporada després d’un començament en què els va costar aconseguir la primera victòria, però estan competint bé. Per nosaltres és important seguir sumant per arribar al partit de Madrid amb opcions de poder lluitar per la primera plaça”, ha manifestat Carmona.

En la mateixa línia, Usín ha declarat: “Sabem que és un partit important per a nosaltres perquè sumar tres punts significaria arribar amb moltes garanties al partit d’Inter i intentar arribar allà amb el menor avantatge seu possible per poder ser primers a la primera volta”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut