Marc Carmona: “Afrontem el partit de demà amb molt de respecte”

Marc Carmona: “Afrontem el partit de demà amb molt de respecte”

El tècnic blaugrana no es refia de l’entitat del rival i avisa que hauran d’estar molt atents per superar l’eliminatòria A més, vol que l’equip segueixi en la bona línia després de les últims dues victòries a la Lliga

L’entrenador del Barça, Marc Carmona, ha explicat que l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Escola Pia serà un partit molt complicat (20.45 h). Tot i ser conscients que són favorits i que el rival és d’una categoria inferior, s’haurà d’afrontar el partit amb molt de respecte. En aquest sentit, Carmona ha alertat que “en aquestes primeres eliminatòries a un sol partit hi pot haver moltes sorpreses”. A més, ha recordat que l’equip va patir moltíssim fa tres temporades per superar el Centelles.

El tècnic blaugrana ha destacat que un element clau per superar l’Escola Pia serà “igualar la motivació del rival, ja que la seva serà altíssima perquè, segurament, és el partit que més il·lusió els fa de tota la temporada i tindran moltes ganes de fer-ho bé davant d’uns jugadors de primera com són els del Barça”. Per tant, Carmona s’emportarà la plantilla al complet per evitar qualsevol ensurt.

En aquesta línia, Gabriel Da Silva, també ha volgut destacar que “l’equip haurà de començar molt fort i intentar imprimir el seu ritme durant la primera part per intentar que les coses surtin bé i puguin superar l’eliminatòria”. A més, creu que estan en un bon moment de forma i des de la derrota que van patir a Peñíscola l’equip “està en una bona línia i amb moltes ganes de començar aquesta competició, que han dominat els últims anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut