Marc Carmona adverteix sobre la solidesa defensiva del Jaén

Marc Carmona adverteix sobre la solidesa defensiva del Jaén

Els andalusos són la millor defensa de la LNFS, mentre que els culers són el millor atac Només han rebut quatre gols a la seva pista

Després de les dues golejades a Galícia en el partit de Copa del Rei davant del Mosteiro Bembrive (12 gols) i de Lliga davant del Prone Lugo FS (10 gols), el FC Barcelona tornarà a jugar dimarts un partit de la LNFS per la disputa de la UEFA Futsal Cup, amb el Jaén Paraíso Interior, tercer classificat de la competició. Marc Carmona i Paco Sedano han parlat amb els mitjans abans de marxar cap a terres andaluses.

Millor atac contra millor defensa

El Jaén Paraíso Interior és l’equip revelació d’aquesta temporada. De fet, és l’equip menys golejat de tota la LNFS i Marc Carmona ha comentat que “sens dubte és l’equip revelació”. És un equip que està invicte encara -ha afegit l’entrenador-, juntament amb l’Inter, després de nou jornades. És el millor defensivament a la categoria, només ha encaixat quatre gols a casa en cinc partits”. Per la seva banda, el porter Paco Sedano ha dit que “el Jaén està defensant molt bé”. “Està encaixant pocs gols però nosaltres som els màxims golejadors –ha continuat el porter barcelonista-. Estem atacant molt bé, som més ofensius i tinc molta confiança que la gent faci gols".

Canvis amb èxit

Tot i els canvis de l’estiu passat a l’equip andalús, l’equip està al capdavant de la classificació amb l’Inter i el mateix Barça. “Han canviat set o vuit jugadors respecte a la temporada passada i han trobat un rendiment immediat extraordinari i és molt difícil fer això. Han canviat algunes coses respecte a l’any passat quant al joc, però, sobretot, tenen molts jugadors nous i han aconseguit fer un equip molt ràpid”, reflexionava Carmona.

Els blaugranes són coneixedors del que es trobaran al pavelló de La Salobreja: “Ells estan en un moment de confiança i emotivitat altíssim, esperem el pavelló ple i per tant, és un partit en què haurem de fer 40 minuts molt bons si volem guanyar”, ha valorat el tècnic culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut