Marc Carmona adverteix de la perillositat del DLink Saragossa

Marc Carmona adverteix de la perillositat del DLink Saragossa

Els aragonesos juguen en zona i els blaugranes no hi estan acostumats El tècnic català ha avisat del nivell dels rivals de l’Elite Round de la UEFA

Torna la LNFS al Palau i, abans de fer l’últim entrenament per preparar el partit davant del Link Saragossa, Marc Carmona i Rafa Usín han atès els mitjans de comunicació per parlar del proper rival del Barça de futbol sala.

Després de les dues victòries consecutives en Lliga l’equip ha tornat a agafar el ritme de joc que l’entrenador culer reclamava des de fa dies. “Els jugadors estan bé, penso que cada setmana estan una mica millor. Ens ve una part de calendari dur, difícil al mes de novembre; és molt important arribar bé a aquelles dates”, ha assenyalat Carmona. En la mateixa línia, Usín ha comentat: “Nosaltres estem treballant igual. Som un plantilla confeccionada i feta per arribar a qualsevol tipus de final, per guanyar-les. Seguim millorant i sumant, que és el més important”.

La zona del DLink Saragossa

El joc dels aragonesos és una mica diferent del que es troben els culers habitualment. És per això que l’equip l’ha preparat de manera molt específica. “És un equip una mica especial, perquè és un equip que defensa en zona”, ha comentat el tècnic. “Nosaltres intentem –com que hi ha aquesta diferència–, durant la setmana, treballar molt aquest aspecte. Històricament sempre han defensat així, la tenen molt automatitzada i si no estàs bé pots perdre moltes pilotes i rebre un contraatac. Per tant, segurament serà una de les claus del partit”. Per la seva banda, l’ala pivot culer ha remarcat: “Sabem que ens jugaran en zona i hem de fer les coses diferents de com estem acostumats. Hem treballat tota la setmana en això i tenim ganes d’afrontar aquest partit.”

Mirant de reüll

Aquesta jornada també es juga un partit important de cara a la classificació de la LNFS. Inter i ElPozo es veuen les cares i, depenent de com vagi el partit, el Barça podria pujar algun lloc a la classificació. Usín ho ha valorat en clau culer: “Està clar que és un duel directe entre dos equips que estan allà a dalt juntament amb nosaltres, i nosaltres juguem la setmana vinent a Múrcia. És un partit important per a nosaltres”.

El sorteig de l’Elite Round

Després del sorteig de l’Elite Round celebrat ahir a Nyon, Carmona afirma: “La primera valoració quan va sortir va ser que ens trobaríem dos primers. Després, és veritat que, tenint en compte que ens podrien haver tocat dos primers com l’Inter, només ens n’ha tocat un. Des d’aquest punt de vista, certament, pel que fa a noms, podria ser pitjor”. A més, ha afegit, quant a la complicació dels equips que jugaran al Palau: “Crec que la gent no és conscient de l’entitat dels rivals que ens han tocat. Crec que el grup, a priori, és molt dur, dos primers i un segon. No tenen tant nom com els altres però els coneixem i sabem com són”.

L’entrenador blaugrana també ha destacat algunes coses de cadascun dels tres rivals que aspiren a passar a la Final a Quatre juntament amb el Barça. “Coneixem molt bé els ucraïnesos, hi vam jugar la pretemporada. Aquesta primera fase l’han jugada amb l’Inter... Sabem que són un equip duríssim, físicament molt ben entrenat, un rival dur. Baku és el que té més nom per tothom amb set espanyols, brasilers, entrenador espanyol... Ens coneixen molt bé... És un equip que està fet per arribar també a la Final a Quatre, serà un rival molt, molt dur. L’hongarès segurament és el que té menys nom, però és la base de la seva selecció, i tenen de seleccionador un entrenador espanyol. Segurament no tenen tant nom com el Dina i l’Inter”.

Rafa Usín, que s’estrenarà a la competició, ha declarat: “És una de les competicions que més m’agraden. Ara podré debutar-hi. Per això vaig venir aquí, i tinc moltes ganes de jugar una competició com aquesta, que està a l’abast de molt pocs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut