Lluitant per la quarta Final a Quatre consecutiva

Lluitant per la quarta Final a Quatre consecutiva

Els blaugranes s’enfrontaran al Lokomotiv Kharkiv

Dissabte a les 13.15 h, el FC Barcelona i el Lokomotiv Kharkiv jugaran l’últim partit de l’Elite Round (Esport3, Barça TV i canal Youtube del FCB) per veure quin serà l’equip que jugarà la propera edició de la Final a Quatre al mes d’abril en una seu encara per definir.

Tots dos equips han guanyat els dos partits disputats en aquesta ronda. Els blaugranes han derrotat per 4-1 el MVFC Berettyóújfalui hongarès i per 5-1 el Bakú United anglès. Per la seva banda, el conjunt ucraïnès s’ha desfet dels anglesos en la primera jornada per 2-1 i dels hongaresos per 4-1. Tot es decidirà en el partit que tanca aquesta Elite Round de Barcelona.

Antecedents del 2011

El Barça sap que li serveix l’empat, però no voldrà especular en cap moment. Marc Carmona, tècnic culer, ha recordat aquests dies el que el seu equip va patir precisament en el tercer partit de l’Elite Round celebrada el 2011 al Palau, quan l’Araz va tenir contra les cordes els blaugranes després de remuntar el 2-0 inicial. Ningú vol que això es torni a repetir, i per això l’equip sortirà a totes des del primer moment que els àrbitres xiulin l’inici del matx.

Records de Pardubice

Els mateixos equips es van veure les cares a l’Elite Round de la temporada passada, celebrada a Pardubice (República Txeca). En aquella ocasió va ser en el primer partit d’aquesta fase. Tot i que els ucraïnesos es van avançar al marcador per mediació de Bilotserkivets al minut i mig de l’enfrontament, els blaugranes van saber remuntar el partit i el resultat final va acabar en 6-1, tot i que el rival dels catalans va ser molt lluitador fins al final.

Bilotserkivets, l’home gol del Lokomotiv

El millor jugador del Lokomotiv és el pivot Bilotserkivets. En l’actual edició ha marcat tres dels sis gols del seu equip i és un constant perill per a les defenses contràries per la seva envergadura i velocitat. Els ales Dmytro Sorokin i Sergii Zhurba són les referències en la construcció del joc dels ucraïnesos.

Bateria, dubte

Marc Carmona no sabrà fins una estona abans del partit si Bateria podrà jugar alguns minuts en el tercer i definitiu partit de l’Elite Round. L’entrada que va rebre durant el partit davant dels anglesos del Bakú ha fet que el preparador culer hagi hagut de preparar el matx sense saber si comptarà amb la presència de l’ala brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut