L’Hospitalet Bellsport, el rival a semis

L’Hospitalet Bellsport, el rival a semis

El Barça vol revalidar el títol aconseguit la temporada passada Marc Carmona no podrà comptar amb Ferrao ni amb Lin

A partir de les 19 hores, el FC Barcelona començarà la disputa del primer títol de la temporada davant de L’Hospitalet Bellsport, i mirarà de revalidar el títol de la Copa Catalunya guanyat la temporada passada.

El primer títol

Els culers jugaran la primera semifinal de la fase final de la Copa Catalunya a partir de les 19 h amb la baixa de Ferrao i Lin, que es perdran el partit de semifinals. Tot i així, Marc Carmona i els seus jugadors volen començar la temporada amb bon peu i és per això que volen tornar a guanyar la Copa Catalunya com van fer la temporada passada en derrotar el Marfil Santa Coloma.

Abans, però, s’hauran de desfer dels riberencs, que aquesta temporada han baixat a 2B per motius administratius. De totes maneres, els de L’Hospitalet no voldran deixar passar l’oportunitat de vèncer el Barça i, tal com va comentar Carles Pedrero a la presentació de la Copa Catalunya, jugar contra el millor equip del món és un bon al·licient.

Els precedents

El Barça i L’Hospitalet s’han vist les cares a la Copa Catalunya les darreres temporades. La temporada passada, els blaugranes van derrotar-los a les semifinals per un resultat de 2-6 amb gols d’Igor (2), Ari (2), Lin i Wilde. Un any abans, la temporada 2012/13, la diferència va ser més contundent, ja que van guanyar per 10-3 en un partit en què fins a vuit jugadors culers van ser capaços de marcar un gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut