fcb.portal.reset.password

Ari Santos, durant el seu treball de recuperació. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Cada dia que passa és un dia menys per tornar a competir. Ari Santos, que el mes de març passat a les semifinals de la Copa d’Espanya va tenir una ruptura total del tendó d’Aquil·les, segueix el seu procés de recuperació al gimnàs, sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça de futbol sala amb Marcel Moreno, recuperador, i Chechu, fisioterapeuta.

El temps de baixa que se li va pronosticar un cop va ser operat pel doctor Antoni Dalmau a l’Hospital de Barcelona va ser d’entre set i nou mesos, així que si la recuperació va pel bon camí a finals d’any hauria de ser amb els seus companys.

“Estic més animat”

Aquesta setmana, després de diverses setmanes intenses al gimnàs fent treball de fisioteràpia, Ari Santos ha tornat a córrer. “Estic més animat perquè he començat a córrer i això ho fa més animat. Espero el dia que tornin ja els meus companys per no estar sol”, comenta el brasiler, que no s’atura durant les vacances amb l’objectiu de recuperar-se. “Tinc una espina clavada per no haver pogut jugar la part important de la temporada passada i només espero estar bé per poder jugar els trofeus del 2015”, explica Ari.

“La sensació per haver perdut a les semifinals de la Lliga fa que sembli una temporada dolenta, i no és així, perquè vam guanyar quatre títols i la Champions”, explica Ari pel que fa al seu resum de la temporada passada. Un pèl tocat per la derrota del Brasil contra Alemanya al Mundial, comenta: “És difícil d’explicar què va passar. Van ser molt superiors. En aquest Mundial hi havia molta pressió i era especial”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();