fcb.portal.reset.password

Aicardo, en un partit de la UEFA Futsal Cup aquesta temporada / MIGUEL RUIZ-FCB

Ha arribat el dia. Quatre equips es juguen la UEFA Futsal Cup entre avui i diumenge a Lisboa. El Barça defensarà el seu tron i buscarà la tercera corona continental. El primer escull serà l’amfitrió, un Sporting de Portugal (22.30 h hora catalana, Esport3) que ha crescut molt des que es va trobar amb els blaugranes en la mateixa situació a Lleida (2012).

En aquesta ocasió, els lusitans comptaran amb un aval important. És l’alè dels més de 10.000 espectadors que ompliran l’impressionant Meo Arena de la capital de Portugal. D’aquesta manera, tal com reconeixia l’entrenador Marc Carmona a la roda de premsa prèvia, es preveu un matx equilibrat i intens.

El Barça hi arriba després d’haver assegurat la segona posició de la fase regular de la Lliga domèstica i d’haver-se refet de dues ensopegades consecutives al Palau. El principal dubte al bàndol blaugrana és Sergio Lozano. El mateix Carmona va avançar que la seva participació es decidirà just abans de començar.

Els últims dies també s’ha parlat molt de les baixes al bàndol local. I és que un dels seus referents, Paulinho, no hi serà, i Cary arriba tocat muscularment a una cita que val el bitllet per a la gran final de la UEFA Futsal Cup.


FCB Futsal: A punto para la Final Four by fcbarcelona

Tornar a dalt