Hora de sumar la primera victòria als quarts de final

Hora de sumar la primera victòria als quarts de final

Els blaugranes volen guanyar el primer punt de l’eliminatòria dels quarts de final de la LNFS

El FC Barcelona jugarà el primer partit de quarts de final de la LNFS davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra dissabte, 9 de maig, a partir de les 13 h (retransmès per Teledeporte i Esport3).

Els blaugranes, tot i disposar de l’avantatge de camp, jugaran el primer partit dels tres de la ronda dels quarts de final a la pista dels navarresos, mentre que el segon i el tercer partit, si fes falta, es jugaran al Palau Blaugrana.

Rivals coneguts

Aquesta temporada tots dos conjunts ja s’han vist tres vegades, amb un balanç de dues victòries i una derrota per als culers. En el partit jugat al Palau, els blaugranes van caure derrotats, i van perdre definitivament la possibilitat de lluitar per la primera plaça de la classificació de la LNFS. El FC Barcelona va vèncer en el partit de Lliga disputat al Pavelló Ciudad de Tudela i als quarts de final de la Copa d’Espanya a Ciudad Real.

En les declaracions prèvies al partit, Marc Carmona ha explicat que "som dos equips que ens coneixem molt". "Hem jugat moltes vegades i sabem molt quines armes utilitzen", ha afegit.

Sense aire de revenja

Ni Marc Carmona ni cap dels seus homes han viatjat a Tudela amb aires de revenja, tot i la dolorosa derrota d’ara fa unes setmanes. L’objectiu dels culers és guanyar el primer partit i poder sentenciar l’eliminatòria davant dels seus seguidors al Palau, o bé el dijous 14 de maig o bé el dissabte 16.

Amb tota la plantilla

El tècnic barcelonista podrà comptar amb tot l’equip per a aquest partit. Sergio Lozano, que va jugar uns minuts al segon partit de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, ja està totalment incorporat a la disciplina de l’equip i serà un dels jugadors a tenir en compte. No en va en el partit de Lliga disputat a casa dels navarresos va ser l’autor de dos gols. L’altre dels dubtes de Carmona, el pivot brasiler Wilde, ha viatjat amb l’equip i, tot i no estar al cent per cent, mirarà d’ajudar els seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut