Gran balanç culer a la pista del Palma Futsal

Gran balanç culer a la pista del Palma Futsal

Els blaugranes han guanyat quatre partits i només n’han perdut un a la pista balear

Diumenge el FC Barcelona jugarà un altre partit de Lliga davant del Palma Futsal. Serà la 19a jornada de la LNFS, en què els blaugranes miraran de mantenir el liderat després que ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar estiguin només a un punt dels catalans. A banda de la bona feina de preparació de Marc Carmona per a aquest enfrontament, els culers obtenen prou bons resultats a la pista balear. En les cinc visites anteriors, el Barça n’ha guanyat quatre i només en va perdre una, i per la mínima. En aquests cinc enfrontaments, els balears només han marcat vuit gols, mentre que els visitants n'han marcat 21.

Primer partit a Son Moix

El Barça ha visitat cinc vegades l’illa per jugar davant del Palma Futsal. Tot i que anteriorment els partits es jugaven al Palma Arena, des de la temporada passada els balears van estrenar un nou pavelló situat a Son Moix, als afores de Palma. Els de Carmona van guanyar per 3-4 en un partit en què el jove Adrián Ortego va marcar un gran gol que va obrir el marcador. Després Lozano, en dues ocasions, i Wilde, en una, van marcar els quatre gols blaugrana.

Golejada blaugrana

En la primera visita dels catalans a Palma, els de Carmona van dominar el partit des de bon començament, i la prova de tot això va ser el resultat de 0-7 amb què va acabar el matx. Fernandao va fer un hat-trick, i el tanca PC en va fer dos. Javi Rodríguez i Carlos van marcar un gol cadascun per al conjunt blaugrana.

Única derrota

L’única derrota que el FC Barcelona s’ha emportat de Palma ha estat en la segona visita a l’illa. En aquella ocasió, els culers van perdre per la mínima, amb un resultat de 2-1. Tot i tenir el control del partit en la major part del matx, els blaugranes no van poder fer res davant dels dos gols dels mallorquins a la segona part i només Jordi Torras va retallar les diferències a l’últim minut.

Un altra golejada

En el tercer viatge a les Balears els blaugranes van tornar a golejar. En aquella ocasió el partit va acabar en un 2-7 que va ser més complicat del que demostra el marcador final. El Palma Futsal es va avançar al marcador, però els blaugranes van marcar diferències amb tres gols. Els locals van retallar la distància, però quatre gols seguits van fer que el Barça s’emportés la victòria. Wilde i Gabriel, en dues ocasions, i Torras, Lin i Saad van ser els golejadors del matx.

Resultat ajustat

Un altre resultat ajustat es va produir a la jornada 10 de la temporada 2011/12. Els blaugranes van guanyar per un ajustat 1-2 amb gols de Gabriel i Ari. Els tres gols del partit es van veure als primers vint minuts. A la segona part, tot i els esforços dels locals per empatar, la defensa blaugrana va ser superior i no va encaixar cap gol malgrat que el Palma va tenir oportunitats per marcar-ne algun.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut