Gabriel, l’especialista de la Final a Quatre

Gabriel, l’especialista de la Final a Quatre

L’ala brasiler suma quatre títols de la UEFA Futsal Cup i dos subcampionats

El Barça té a les seves files el jugador amb més títols de la UEFA Futsal Cup. És Gabriel da Silva. L’ala brasiler va aixecar la màxima competició continental dues vegades amb l’Inter Movistar (2006 i 2009) i dues més de blaugrana (2012 i 2014). A més, amb els madrilenys va ser subcampió en dues ocasions més (2007 i 2010). Gabriel és, doncs, un autèntic especialista en finals de la Copa d’Europa.

Ningú l’ha guanyat més que ell. En declaracions a www.fcbarcelona.cat, el ‘5’ barcelonista es mostra orgullós: “Estic content. Mires enrere i veus que has jugat moltes finals i que has guanyat títols. És molt gratificant. Crec que estic fent les coses bé i que he tingut la fortuna de formar part d’equips guanyadors”.

“El moment més especial per a un jugador”

Alhora, Gabriel reconeix que aquest és l’instant més esperat per a un jugador de futbol sala. “La fase final de la UEFA Futsal Cup és el moment més especial a la carrera d’un jugador en l'àmbit de clubs. Tots els jugadors ho saben, és el màxim títol del continent. Tots somien a jugar aquest tipus de partits, i especialment les finals”, explica.

A Lisboa viurà la quarta final a Quatre consecutiva amb el Barça. Així l’afronta: “Intento entrenar-me de la millor manera possible, és la millor manera de preparar-se”. I afegeix: “En aquest tipus de partits qui fa les coses millor s’ho emporta. Ens hem de preparar mentalment sabent que tot passa molt ràpid a la pista i s’han de prendre les decisions més encertades”.

És per això que es mostra molt prudent amb les opcions d’èxit culers. Segons ell: “És una competició molt difícil. En totes les edicions hi ha equips favorits, però el mínim error t’elimina i et porta a casa. Ens hem de preparar molt i ser molt efectius el dia de partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut