FC Barcelona – Prone Lugo FS: Volen seguir amb la bona dinàmica

FC Barcelona – Prone Lugo FS: Volen seguir amb la bona dinàmica

Els homes de Marc Carmona volen guanyar el conjunt gallec per continuar segons a la classificació i mantenir-se a un punt de distància de l’Inter Movistar

El Barça de futbol sala rep la visita del Prone Lugo FS aquest dissabte al Palau Blaugrana (18.20 hores). Els homes de Marc Carmona afronten el duel amb l’obligació d’obtenir els tres punts per continuar pressionant el líder, l’Inter Movistar, que aquest divendres va superar el seu compromís contra l’Uruguai Tenerife. Els blaugranes tindran al davant el cuer de la categoria, però precisament per aquest motiu hauran d’estar atents per superar un rival necessitat de punts.

Carmona demana concentració

El tècnic va assegurar en la prèvia del partit: “L’equip cometrà una errada si es confia pensant que serà un duel fàcil”. Així doncs, els blaugranes, quan saltin a la pista, hauran d’oblidar la golejada que va endossar l’equip a Galícia a l'anada, en què va marcar deu gols. De fet, tot i la diferència final de 2-10, els blaugranes van marxar al descans amb un empat a 2 en una primera meitat més que igualada.

Mantenir la bona dinàmica

Els culers encaren el duel després d’assolir dues victòries importants davant del Pozo de Múrcia (3-2) i el Marfil Santa Coloma (1-4) que han servit perquè l’equip hagi tornat a agafar confiança en el joc. A més, els blaugranes tenen un factor a favor, i aquest no és cap altre que el Palau Blaugrana. Els de Marc Carmona fan bona la condició de locals, i a casa són un fortí. A la Lliga compten tots els seus partits per victòries. Així doncs, el Barça buscarà la tercera victòria consecutiva per continuar pressionant el líder.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut