FC Barcelona – Marfil Santa Coloma: Campions de la Copa Catalunya! (6-4)

Els blaugranes s’enduen el primer títol de la temporada en un partit que ha estat un regal per als amants del futbol sala Els colomencs han empatat el partit a la segona part, però l’experiència dels de Carmona ha estat clau al tram final

Un altre títol, una altra Copa Catalunya. I no ha estat gens fàcil aconseguir-la. El Barça de futbol sala ha superat per 6-4 el Marfil Santa Coloma en una final d’un nivell estel·lar tot i ser inici de temporada i en què els de Marc Carmona han tornat a demostrar que tenen molta qualitat i que saben patir.

Inici contundent

El Barça s’ha mostrat decidit en el seu inici de partit al pavelló nou de Santa Coloma. I és que, quan encara no s’havia complert el primer minut de joc, Lozano, després d’una bona combinació, ha fet el 0-1 superant Dídac amb un xut que ha desviat la defensa colomenca. El tret de sortida, fulgurant, ha descentrat el rival dels blaugranes, que ha vist com al minut 9 Lozano feia el 0-2.

El Marfil, amb la seva força i liderat per Salgado, que va reaparèixer aquest dijous després de superar una greu lesió, ha reduït diferències després que Rubén convertís un doble penal (1-2, min 15). Abans, Cristian ha aturat un penal i ha demostrat la seva qualitat. Els de Carmona, però, han tornat a pessigar abans del descans amb el 3-1 de Gabriel.

Festival ofensiu

A la represa, el Marfil de Passarrius ha estat més actiu i ha igualat les forces pel que fa a domini del joc als primers deu minuts. El Barça, igual de sencer, ha vist com el contraatac es convertia en l’arma preferida dels locals i Adolfo ha convertit el 3-2. Bateria, en estat de gràcia, ha fet el 4-2, tot i que l’alegria ha durat poc, perquè de nou Adolfo, aixecant la pilota, ha materialitzat el 4-3 al minut 27. Quedaven deu minuts per decidir el campió de Catalunya.

Dani Salgado, en una jugada d’estratègia, ha fet el 4-4, i Wilde, en una jugada de pivot tradicional, ha fet el 5-4 quan encara se celebrava el gol del capità del Marfil. A partir del minut 35 les ocasions han estat per a tots dos i, a falta de tres minuts per acabar, el Marfil ha situat el porter jugador.

Salgado ha perdonat en dues ocasions l’empat amb aturades de Sedano, i en un contraatac Wilde ha marcat el 6-4 definitiu a falta d’un minut després d’una gran acció de Gabriel. La Copa Catalunya, per al Barça.