FC Barcelona – Jaén FS: A un pas de la Copa

20 hores, Esport3 i Teledeporte: Els blaugranes busquen a Ciudad Real el quart títol en aquesta competició

El Barça i el Jaén disputen aquest vespre una sorprenent final de Copa de futbol sala a Ciudad Real. El conjunt blaugrana ha complert els pronòstics desfent-se amb autoritat de l’Aspil Vidal Ribera Navarra (4-0) i del Magna Navarra (4-1) als quarts i a semifinals, respectivament. A l’altra banda del quadre, però, els favorits ElPozo i Inter Movistar van quedar eliminats a les primeres de canvi. Precisament el botxí dels murcians (2-4) serà el rival del Barça a la gran final.

Seria el segon títol de la temporada per als homes de Marc Carmona després de la consecució de la Copa Catalunya.

El conjunt blaugrana buscarà la quarta Copa de la seva història i igualar les que té al seu palmarès ElPozo. En va guanyar tres de consecutives entre el 2010 i el 2013. El curs passat se li va escapar a Logronyo. El Jaén, per la seva banda, es troba a les portes de la seva primera final de Copa. S’hi va classificar després d’eliminar el Burela a la tanda de penals a les semis.