FC Barcelona - Burela: Ho han de treballar bé (5-2)

Els blaugranes es desfan de l’equip gallec gràcies a una bona segona part en què han estat superiors Sergio Lozano, amb tres gols, ha estat el jugador del Barça més destacat en el debut d'aquesta temporada al Palau

[[DES_1]]Segon triomf de la temporada i primer al Palau Blaugrana. No ha estat fàcil tot i el marcador final, perquè els de Marc Carmona han hagut de suar de valent per doblegar els de Juanlu Alonso, que en el primer temps han demostrat que són un bon equip. Tot i el 2-0 inicial, el Burela ha canviat la tendència del partit, ha empatat (2-2) i ha marxat al descans amb mitja feina feta. A la represa, el Barça ha imposat la seva qualitat i els gallecs, sense l’expulsat Matamoros, no s’han recuperat dels gols de Lozano (5-2).

Vint minuts de dues cares

Els primers minuts del Barça han estat genials. Amb les coses clares, contundència i actitud els de Marc Carmona han començat a fer mal amb l’1-0 de Bateria al minut 3 de partit i amb el 2-0 de Lozano, que ha aprofitat una passada des del córner del ‘10’ brasiler per ampliar l’avantatge. El Burela, sorprès, no sabia per on li arribaven, però ràpidament s’ha posat les piles, ha agafat aire i ha canviat el partit des de la defensa, l’atreviment i obligant Cristian a lluir-se.

I és que no només ha evitat jugades habituals del Barça, sinó que ha alentit el matx, ha començat a jugar amb el contracop i s’ha trobat amb un gol que li ha donat aire. El 2-1 d’Antoñito havia de ser un miratge per als de Carmona, que necessitaven un avís per reaccionar. No ha estat així, ha costat més del previst, i al minut 11 un vell il·lustre de la Lliga, el gallec Miguel, ha fet el 2-2. L’arsenal ofensiu liderat per Bateria i amb Ferrao, Wilde Lozano i Usin sobre el parquet no ha pogut ampliar el marcador i amb l’empat s’ha arribat al descans.[[DES_2]]

Un minut gloriós

Si al final del primer temps el ritme del partit havia passat a ser lent, a l’inici de la segona part ha estat totalment diferent. La rauxa de Lozano, la seva verticalitat, s’ha contagiat a la resta i primer Aicardo (3-2) i després Lozano (4-2) han marcat dos gols en un minut màgic, ja que segons abans el visitant Matamoros, el millor dels d’Alonso, havia estat expulsat per una entrada excessiva sobre Wilde. Des d’aleshores i fins al final, més tranquil·litat.

I és que tot i la superioritat del Barça, pel que fa a pals (Wilde), i fuetades diverses (Aicardo, Lin o Saad), el Burela s’ha tornat a fer fort al darrere. Però ha estat Lozano qui ha tornat a activar el Palau, ben liderat pels Dracs 1991, amb el 5-2 a falta de cinc minuts. L’electrònic no s’ha tornat a moure i els de Carmona han sumat la segona victòria de la temporada i el primer triomf al Palau.