FC Barcelona – Aspil-Vidal Ribera Navarra: Inicien el camí cap a la quarta Copa d'Espanya

FC Barcelona – Aspil-Vidal Ribera Navarra: Inicien el camí cap a la quarta Copa d'Espanya

El conjunt dirigit per Marc Carmona buscarà l’accés a les semifinals davant d’un dels equips revelació de la temporada

El Barça de futbol sala inicia aquest divendres el camí cap a la conquesta de la quarta Copa d’Espanya (21.15 hores). La ciutat escollida és Ciudad Real, i els homes de Marc Carmona hauran d’enfrontar-se a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra als quarts de final per seguir vius a la competició. El duel serà una reedició de la temporada passada, en què tots dos es van trobar a la mateixa ronda. Aleshores els blaugranes es van classificar per a les semifinals en derrotar-los per 7-1. Ara bé, tot i la classificació, l’Inter Movistar va privar els barcelonistes d’accedir a la final. D’aquesta manera, el Barça vol tornar-se a proclamar campió en una competició de la qual ha aixecat el títol tres vegades en les últimes quatre edicions.

Bon moment de forma

Els homes de Marc Carmona afronten la Copa d’Espanya després d’haver assaltat el lideratge a la Lliga. Els blaugranes es troben en un excel·lent estat de forma i això és un gran símptoma abans d’encarar una competició tan exigent com aquesta, en què cada partit és una final. Des de l’eliminació amb l’Inter a la Copa del Rei a principis del mes de febrer els de Carmona no han perdut cap partit i es mostren segurs sobre la pista. I és que el balanç golejador parla per si sol: 24 gols a favor i 9 en contra.

Un rival perillós

El conjunt de Pato està realitzant una temporada meritòria a la competició domèstica; són cinquens classificats i arriben a la Copa d’Espanya amb molt a guanyar i poc a perdre. Els blaugranes hauran d’estar atents a jugadors com Andresito (27 gols aquesta temporada), Hamza, Joselito i Roger, els quals esdevenen líders de l’equip navarrès. A més, tal com va afirmar Marc Carmona en la prèvia del matx, un dels seus principals perills són els un contra un, ja que tenen jugadors potents en les accions individuals, així com també rapidesa en les transicions. Així doncs, els blaugranes hauran de posar els cinc sentits sobre el parquet per accedir a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut