Esprint de tres partits en sis dies

Esprint de tres partits en sis dies

El Barça jugarà contra el Magna Navarra i el DLink Saragossa en Lliga i contra l’Inter Movistar a la Copa del Rei

Els homes de Marc Carmona tenen una setmana densa de partits. En sis dies n’hauran de jugar tres, dos de Lliga i un de Copa del Rei, i en tots s’hi juguen coses. Primer, mantenir el liderat a la LNFS i el passi a la final de la Copa del Rei.

Lliga i Copa

Després de la victòria davant del Magna Navarra, en què els blaugranes van guanyar per un clar 6-2, dimarts jugaran el matx de tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant de l’Inter Movistar. En el partit d’anada els culers van perdre per 4-2 a la pista dels madrilenys, i el Palau Blaugrana veurà qui és el finalista de la Copa. El Barça és l’únic equip que ha guanyat la Copa del Rei des que es va començar a jugar ara fa cinc temporades. En les quatre edicions anteriors els capitans blaugrana han estat els encarregats d’aixecar la copa que els acreditava com a campions d’aquesta competició.

Tercer partit

I per acabar aquest tram tan intens de partits, els de Carmona jugaran divendres contra el DLink Saragossa el partit corresponent a la 21a jornada de la LNFS. En l’enfrontament  d’anada, jugat al Palau, els blaugranes van vèncer per 6-3 en un partit molt disputat que no es va resoldre a favor dels catalans fins als minuts finals. En la jornada anterior els aragonesos van perdre de manera clara a la pista de l’Inter Movistar per 7-1 i voldran refer-se d’aquesta derrota davant de la seva afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut