fcb.portal.reset.password
L'equip ja torna a estar a Barcelona

L'equip de futbol sala ja ha arribat a Barcelona / Foto: G. Parga

El FC Barcelona de futbol sala ha tornat a Barcelona després d’un llarg viatge de gairebé un dia que els ha portat des de Jakarta fins a Barcelona passant per Kuala Lumpur i Amsterdam. Els homes de Marc Carmona han arribat a les instal·lacions blaugrana al voltant de les 11.30 h de dimarts.

Malgrat que el viatge ha estat llarg, el bon ambient a l’equip no ha parat en tot el trajecte. Si bé la majoria ha aprofitat el viatge de dotze hores entre Kuala Lumpur i Amsterdam per descansar el màxim possible, hi ha hagut moments per a tot. Mentre que Lozano, Lin i Wilde han continuat jugant a la “pocha”, Cristian ha continuat la lectura del llibre que va començar a l’inici del viatge. Saad, Sedano i Gabriel han vist pel·lícules i han acabat alguna sèrie, com ‘Juego de Tronos’. Altres han preferit dormir la major part del viatge i descansar.

Gran experiència

L’estada per terres indonèsies ha estat un èxit total. L’expedició blaugrana ha pogut comprovar en primera persona l’amor dels indonesis pel Barça i tots han estat tractat com a verdaders herois.

Tornar a dalt