Els antecedents són favorables

Els antecedents són favorables

Els blaugranes han tingut un 0-1 al play-off en cinc ocasions, i l'han superat les tres últimes

Després de la derrota del cap de setmana passat, en què el FC Barcelona va caure en el primer partit dels quarts de final davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra, les dades demostren que no és la primera vegada que passa, però el balanç ha estat positiu per als interessos blaugrana en tres de les cinc ocasions que això ha succeït.

El Barça ha començat perdent el primer partit d’una eliminatòria en cinc ocasions, dues a quarts, dues a semifinals i una a la final. En tres d’aquestes els homes de Marc Carmona van superar-les i, fins i tot en una, per guanyar la LNFS. Aquí farem un repàs de les cinc:

Dues decepcions

La primera vegada que això va succeir va ser a les semifinals de la temporada 2007/08. Els barcelonistes jugaven contra l’Inter i van perdre el primer partit a casa dels madrilenys per 5-2. Tot i que en el segon partit, disputat al Palau, els blaugranes van estar a prop, la millor qualitat dels visitants no va permetre el triomf. El matx va finalitzar 2-3 i els madrilenys van jugar la final. L’any següent els blaugranes van trobar-se el Pinto a les semifinals i van caure de manera sorprenent a casa dels madrilenys per 6-4. Al partit jugat al Palau, l’ansietat es va apoderar dels culers i van deixar escapar el seu pas a semis en perdre per 2-4.

Primera remuntada

La temporada 2009/10 els de Carmona es van creuar amb el Santiago Futsal a quarts. El primer partit va ser molt disputat i va finalitzar amb un empat a tres, però els blaugranes van caure derrotats als penals. Una setmana més tard, a Santiago, els barcelonistes van guanyar per 2-4, i un dia després, en un matx molt igualat, el partit va acabar amb un empat a dos. El Barça, però, va passar a semifinals després de guanyar la tanda de penals per 1-3.

L’origen de la primera Lliga

Un any més tard els blaugranes van perdre el primer partit de la final davant del Caja Segòvia a casa per 2-3. Els de Carmona van empatar l’eliminatòria al Palau dos dies més tard, i en el primer partit jugat a Segòvia els barcelonistes van vèncer per 1-4. Podien decidir la Lliga a Segòvia, però els locals van aconseguir la victòria davant dels seus aficionats. Tot es va haver de decidir al Palau, on els culers van guanyar la primera Lliga de la seva història.

El Palau, decisiu

Dos anys més tard els blaugranes es tornaven a veure les cares amb els segovians a les semifinals de la LNFS. L’equip va perdre per 5-4 el primer partit, però els dos següents, disputats davant de la parròquia culer, van ser dues victòries que van portar els de Carmona a jugar la tercera final en tres anys, en què van derrotar ElPozo Múrcia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut