El primer hat-trick de la temporada de Sergio Lozano

El primer hat-trick de la temporada de Sergio Lozano

L’ala madrileny va aconseguir el primer hat-trick de la temporada i novè amb el FCB És el Pitxitxi de la competició amb cinc gols

Si la setmana passada Sergio Lozano feia dos dels sis gols que l’equip va fer a la pista del Llevant UD DM, a la segona jornada n’ha fet tres i s’ha convertit en el màxim golejador del campionat amb cinc gols, juntament amb Dani Salgado, del Marfil Santa Coloma.

L’ala madrileny està en ratxa i així ho ha demostrat a les dues primeres jornades de la competició. Porta cinc gols en dues jornades i és el jugador més perillós dels blaugranes a la LNFS.

Nou hat-tricks i un pòquer

El hat-trick de Sergio Lozano davant del Burela Pescados Rubén és el 9è des que està a la disciplina blaugrana. En la seva quarta temporada com a culer, Lozano ha fet 7 hat-tricks a la LNFS, un a la Supercopa i un a la Copa del Rei. A més, va fer un pòquer de quatre gols a la Elite Round de la UEFA Futsal Cup del 2012/13.

Empatat amb Wilde

D’aquesta manera ha igualat Wilde, que també en porta 10, malgrat que el pivot brasiler ha fet sis hat-tricks i quatre pòquers en les cinc temporades que fa que és a la disciplina blaugrana. En la tercera posició, es troba un altre dels grans golejadors culers de la secció. Fernandao ho va aconseguir en vuit ocasions i una vegada va aconseguir un pòquer. Aquest últim ho va aconseguir sempre en la competició domèstica, mentre que Wilde ho té repartit entre la LNFS, la Copa del Rei, la Copa d’Espanya i la UEFA Futsal Cup. Els segueixen Jordi Torras i Igor amb cinc cadascun.

Lozano, any a any

La temporada passada Lozano va fer dues vegades tres gols en Lliga. La primera va ser a la segona jornada del Campionat davant del Jaén Paraíso Interior. Ja al mes de març va tornar a fer-ho, aquesta vegada davant de l’Azkar Lugo i una altra vegada al Palau Blaugrana. Abans ho havia aconseguit al partit de tornada de la Supercopa d’Espanya. La temporada 2012/13, només va fer un hat-trick a la Copa del Rei i el seu únic pòquer amb la samarreta blaugrana a l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. Un any abans, en el seu primer any a la disciplina culer va aconseguir-ne quatre, tots a la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut