El Palau ha de mostrar-se inexpugnable

El Palau ha de mostrar-se inexpugnable

Els aficionats culers podran gaudir dels tres nous fitxatges per a la temporada 2014/15 El Barça debuta davant del Burela, que va jugar el play-off de la temporada passada

El Barça de futbol sala debutarà aquesta temporada al Palau davant del Burela Pescados Rubén a les 21 (Esport3 i Barça TV) amb la idea de mostrar-se fort des de les primeres jornades del campionat.

Marc Carmona ja va avisar a la prèvia que els gallecs no seran un equip fàcil de vèncer. El seu entrenador, Juan Luis Alonso, prepara sempre els seus equips molt bé i no són un conjunt fàcil de guanyar. La prova més evident és el resultat de la setmana passada. L’actual campió de Lliga, l’Inter Movistar, només va poder guanyar per 0-1 a domicili, en un partit on s’hauria pogut produir qualsevol resultat.

El Palau Blaugrana, un fortí

Un dels objectius d’aquesta temporada ha de ser que els equips no s’emportin cap punt del Palau Blaugrana. La temporada passada, malgrat no perdre més que un partit, hi va haver equips que van sumar punts empatant els seus matxs al recinte blaugrana. En anys anteriors, això no havia passat i els culers es van mostrar intractables a la seva pista.

Les noves incorporacions, a escena

Per la seva banda, el aficionats del FC Barcelona que vagin al Palau a veure el seu equip podran contemplar ‘in situ’ les evolucions de les tres noves incorporacions que han fet els culers aquesta temporada. Rafa Usín, Ferrao i Bateria vestiran per primera vegada la samarreta blaugrana al Palau. Els dos primers ja es van estrenar la primera jornada fent dos gols, mentre que Bateria va ser el màxim golejador a la Copa Catalunya.

Els perills gallecs

Burela Pescados Rubén són un equip compacte però destaquen dos jugadors per damunt de la resta. El pivot Matamoros és el golejador de l’equip. Internacional amb Espanya, és l’ànima de l’equip i part dels èxits dels gallecs recauran en l’olfacte de gol del pivot esquerrà. L’altre jugador destacat és l’ala Antoñito. Té una gran capacitat per desbordar en l’u contra u amb un gran xut de cara a porteria.

Els enfrontaments de la temporada 2013/14

La temporada passada, tots dos equips van empatar a Burela en un partit en què els blaugranes van tenir força ocasions però només van poder materialitzar-ne dues a través del lesionat Ari Santos. Els locals van empatar quan quedava menys d’un minut. Al partit de tornada jugat al Palau, els blaugranes van vèncer per 3-0 però el partit va ser complicat i no es va decidir fins al final.

Gabriel ‘out’; Ortego ‘in’

Carmona no podrà comptar amb Gabriel, ja que té una lesió muscular a la zona glútia esquerra, ni tampoc amb l’encara lesionat Ari Santos, que ja encara el tram final de la recuperació de la lesió del tendó d’Aquil·les que es va produir al mes de març passat. Per aquest motiu, el tècnic català ha decidit incorporar a la convocatòria Adrian Ortego, que ha fet tota la pretemporada amb el primer equip i l’any passat va ser un habitual a les convocatòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut