El Kairat Almati, el Dina de Moscou i l’Sporting Portugal, els rivals del Barça a la Final la Quatre

El Kairat Almati, el Dina de Moscou i l’Sporting Portugal, els rivals del Barça a la Final la Quatre

Kairat repeteix de l’any passat i el Dina i l’Sporting són nous equips a la Final a Quatre per als blaugranes

Després de l’última jornada que es va disputar diumenge a Lisboa, ja se saben els quatre equips que disputaran la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup a finals d’abril. El Kairat Almati, el Dina de Moscou, el FC Barcelona i l’Sporting de Portugal lluitaran durant l’última setmana del mes d’abril del 2015 per mirar de convertir-se en el millor equip d’Europa.

El Dina de Moscou

El Dina de Moscou s’ha classificat després de ser el millor equip del Grup B de l’Elite Round que es va disputar a Pardubice (República Txeca). Els russos van guanyar els tres partits jugats, mentre que l’FK Chudrim txec va guanyar-ne dos. L’Slov Matic de Bratislava (Eslovàquia) va guanyar el seu únic xoc a l’Araz Naçivan de l’Azerbaidjan, que la temporada passada va jugar la Final a Quatre i va ser derrotat pel Barça als penals després que en el temps reglamentari i la pròrroga, els de Carmona empatessin a quatre gols.

El Kairat Almati

El guanyador del grup C ha estat el Kairat Almati (el Kazakhstan), que s’ha classificat per tercera temporada consecutiva per jugar la Final a Quatre després de guanyar els tres partits disputats a Almati, ciutat on es va celebrar l’Elite Round. L’Sporting de París va guanyar-ne dos, mentre que el KMF Ekomomac (Sèrbia) i el letó FK Nikars Riga van empatar en el matx que els va enfrontar a tots dos.

L’Sporting de Portugal

El Grup A no va definir el seu fins a l’últim partit de l’Elite Round celebrada a Lisboa. L’Sporting portuguès i l’Inter Movistar es jugaven el seu pas a la Final a Quatre i els madrilenys en tenien prou amb un empat per classificar-se. Quan quedaven només sis minuts per finalitzar el partit, Diogo va fer l’únic gol del partit que els classificava per la Final a Quatre. Es dóna la circumstància que aquest ha estat l’únic gol encaixat pels madrilenys en tota l’Elite Round. El Charleroi belga va guanyar el seu únic xoc davant del Grand Pro Varna búlgar 0-3 l’última jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut