El futbol sala torna al Palau

El futbol sala torna al Palau

Abans de l’inici del partit, seran presentats els equips formatius de la secció Els aficionats culers podran veure els nous fitxatges de la temporada 2014/15

Després de la clara victòria a la primera jornada de la LNFS davant del Llevant UD DM per 2-6, el Barça de futbol sala tornarà a jugar al Palau Blaugrana i els aficionats culers podran veure en acció l’equip que Marc Carmona ha confeccionat per a aquesta temporada.

Molt lluny queda ara l’últim partit que els blaugranes van disputar al Palau davant d’ElPozo Múrcia al primer partit de semifinals quan van derrotar els murcians per un clar 4-1 amb gols de Wilde (2), Torras i Fernandao. Això va passar a finals del mes de maig i des de llavors els aficionats blaugrana no han pogut gaudir de la secció a casa.

Els nous fitxatges, en acció

Divendres els aficionats que s’acostin al Palau podran veure les evolucions dels nous fitxatges del Barça 2014/15. Ferrao, Rafa Usín i Bateria disputaran per primera vegada un partit oficial amb la samarreta del Barça al Palau Blaugrana. A més, també podran veure veterans il·lustres com Wilde, màxim golejador de la història del Club, el porter Sedano, el tanca brasiler Gabriel i el Pitxitxi culer en Lliga Sergio Lozano, entre d’altres.

Presentació de la base

El partit començarà a les 21 hores però, just abans, els equips formatius del Barça seran presentats davant dels aficionats culers. El Barça B, el Juvenil, el Cadet, l’Infantil i l’Aleví trepitjaran el parquet del Palau com a prolegomen del segon partit de la LNFS entre el FC Barcelona i el Burela Pescados Rubén.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut