El Barça vol tornar a guanyar al Palau

El Barça vol tornar a guanyar al Palau

Els mallorquins mai han guanyat al Palau Ari ha rebut l’alta mèdica i entra a la convocatòria

El Barça es veurà les cares a partir de les 21 h (Esport3 i Barça TV) per afrontar la quarta jornada de la LNFS amb el Palma Futsal, equip que s’ha reforçat molt bé aquest any i que porta dues victòries en les tres jornades que s’han disputat fins ara.

Un conjunt renovat

Els mallorquins s’han renovat profundament pera  aquesta temporada. El primer canvi significatiu és l’entrenador. Qui dirigeix el conjunt mallorquí és el català Juan Antonio Miguel García en lloc de Tomàs de Dios, que havia estat el preparador les dues últimes temporades.

La defensa segueix liderada pel veterà Vadillo, un tanca amb molta experiència a la LNFS i que la temporada 2010/11 va ser triat com el millor tanca de la competició quan jugava al Benicarló. Vadillo, a més, té gol. És el màxim golejador del seu equip amb quatre gols juntament amb Chicho.

Els jugadors més destacats són el pivot Burrito, que havia jugat al Caja Segòvia, i l’altre pivot brasiler, Bruno Taffy. Són un perill constant per a les defenses rivals i aprofiten cada situació per generar perill. D’altra banda, l’ala Sergio està lesionat i no podrà jugar davant dels culers.

Mal balanç de gols marcats i encaixats

Un dels punts forts dels mallorquins aquesta temporada és l’atac. En només tres partits, el Palma Futsal ha aconseguit 17 gols i està empatat amb el Marfil Santa Coloma com el conjunt de la LNFS amb més gols marcats. En defensa, però, són un equip que pateix bastant. Han encaixat 16 gols en aquest inici de campionat i són la segona pitjor defensa de la Lliga només darrere de l’Uruguai Tenerife, al qual n’han fet 17.

Victòries-derrotes

El balanç entre tots dos equips és clarament favorable al Barça. Tots dos equips s’han enfrontat 10 vegades a la LNFS des de la temporada 2008/09 i el resultat són nou victòries culers per només una derrota. De fet, el Barça mai ha perdut amb el Palma Futsal al Palau Blaugrana.

Ari Santos, alta mèdica

Després de més de sis mesos de baixa pel trencament del tendó d’Aquil·les, el tanca brasiler ha rebut l’alta mèdica per part dels metges del Club i Marc Carmona ha decidit convocar-lo per estar amb els seus companys davant del Palma Futsal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut