El Barça vol continuar la ratxa guanyadora a Santa Coloma

El Barça vol continuar la ratxa guanyadora a Santa Coloma

El Barça ha guanyat en els tres últims desplaçaments a la pista del Marfil

Un dels derbis catalans més igualats dels últims anys es jugarà dissabte a les 13 h (Teledeporte i Esport3) entre el Marfil Santa Coloma i el FC Barcelona a la pista dels colomencs.

Cal seguir sumant

Els blaugranes necessiten continuar sumant per no perdre l’estela de l’Inter Movistar i poder aprofitar qualsevol relliscada dels madrilenys. Els barcelonistes han sumat tres victòries en els últims desplaçaments a la pista del Santa Coloma i volen seguir amb aquesta ratxa. De fet, el Barça no perd a la pista del Marfil des del 12 de desembre del 2009, quan els homes dirigits per Marc Carmona van perdre per 2-1 en un matx que els locals van guanyar als últims segons dels 40 minuts reglamentaris. D’aquell planter culer només queda Cristian, que no jugarà perquè està lesionat, Paco Sedano i Saad. Ari Santos, que també formava part d’aquell equip, no va participar en aquell enfrontament.

Els perills del Marfil

El perill més clar dels locals és el pivot Dani Salgado. Ha fet 39 gols en Lliga en només 22 partits i és el clar referent del seu equip. Un dels altres jugadors clau és Adolfo. Aquest jove ala ja va ser nomenat la temporada passada el jugador revelació a la LNFS; aquest any s’ha consolidat com un referent de l’equip i és el segon màxim golejador del seu conjunt amb 19 gols. Eric Martel i Dídac, tots dos amb passat blaugrana, són altres components clau dins dels esquemes de l’entrenador Xavi Passarius.

Sense Cristian ni Gabriel però amb Mendiola

Marc Carmona no podrà comptar amb Cristian, lesionat al menisc de la cama dreta, ni tampoc amb Gabriel, que té una distensió del lligament col·lateral medial del genoll esquerre que es va fer durant l’últim partit de Lliga davant d’ElPozo Múrcia. Miguel Mendiola, porter fitxat recentment, ha entrat a la convocatòria i estarà disponible per primera vegada a les ordres del tècnic culer.

Els partits d’aquesta temporada

Aquesta temporada els blaugranes han guanyat els dos partits que han jugat contra els colomencs. En el partit de Copa Catalunya el Barça va aixecar el primer títol de la temporada en vèncer per 6-4. I en el partit de Lliga celebrat al Palau Blaugrana els de Carmona van tornar a vèncer en derrotar el Marfil Santa Coloma per 6-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut