El Barça només pensa en Copa

El Barça només pensa en Copa

Marc Carmona s’ha emportat 14 jugadors

La Copa d’Espanya de Ciudad Real ja està aquí i el FC Barcelona l’ha preparada per tal de tornar a conquerir un títol que els blaugranes han guanyat en tres de les últimes quatre edicions i que és molt especial per als culers. El gran cicle de triomfs barcelonista va començar en guanyar la Copa d’Espanya de Segòvia.

Últim entrenament a la Ciutat Esportiva

Els homes de Marc Carmona s’han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva abans de viatjar cap a Ciudad Real. Els blaugranes han fet una sessió lleugera per tal de recordar conceptes, a més de realitzar la part d’estratègia de córners i bandes. Els blaugranes, precisament, són un dels equips de la LNFS que més rendiment treuen de les jugades a pilota parada i són una part fonamental en els gols marcats pels jugadors culers.

Viatge en AVE

Després, l’equip ha marxat a casa seva per dinar i s’ha reunit al Palau Blaugrana per marxar cap a l’Estació de Sants per fer el viatge fins a Ciudad Real amb AVE. El viatge ha transcorregut sense problemes. Alguns jugadors han preferit veure pel·lícules i sèries, mentre que altres han triat per poder descansar. Lozano, Lin i Wilde, com fan a cada viatge, han jugat al popular joc de la ‘pocha’ per matar el trajecte en tren.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut